Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Po kolejnym teście (tym razem nie łączyłem z prekursorami) przyznaję że nie znam lepszej substancji na tłumienie negatywnych efektów niewyspania. (nie próbowałem modafinilu który powinien być w tym najlepszy)
Z tym że to najciekawsze (przynajmniej dla mnie) działanie zaczyna się po 2-3 godzinach.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
qweqwe890 pisze:Porównałby ktoś amp do kofeiny bezwodnej? Jakie różnice w działaniu? Nadaje sie na codzienne zniesienie zmęczenia?
Mocno Wam amp podbija ciśnienie?
Patrząc na wzór strukturalny to mogę sobie strzelić, że zapewne majstruje przy układzie glutaminergicznym - ale wolałbym poczytać jakieś badania :)
Jagang8 pisze:Dziwne, wrzuciłem AMP razem z l-dopą i 5htp ponad 4h temu, a dopiero teraz po przespaniu jakichś 3 godzin poczułem pobudzenie i przyśpieszone bicie serca.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.