Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
ruzamka1 pisze:Jaka dawka może być niebezpieczna?
Na pierwszy raz polecałabym 300 (najlepiej z zabezpieczeniem w postaci klonów, bądź innych benzodiazepin) powinno być w sam raz, chyba że masz niski próg padaczkowy...
#mops
jesc 2 czy odrazu 450mg? Nie mam benzo
I pytanie czy tramiec wgl jest w tabsach po 150mg? I czy cena jest ok?
belejaki pisze:A po tramcu dostaje sie padaczki, czy po prostu calemu sie trzesie jak po b-f??
Napad drgawkowy z możliwą utratą przytomności. Tak, dostaje się padaczki. Wyjaśniałam kiedyś cały ten mechanizm na poziomie komórkowym i obwodowym.
Ok to walne 2 tabsy, jc mozna dorzucac?
Odsyłam:
napady-drgawek-tramadolu-t15286.html
#mops
Handel i handelek.
#mops
Blue_Berry pisze:
Napad drgawkowy z możliwą utratą przytomności. Tak, dostaje się padaczki. Wyjaśniałam kiedyś cały ten mechanizm na poziomie komórkowym i obwodowym.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.