- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
domino_jachas pisze:dostalem recepte na dorete ale koniowal niewpisal ile i w aptece chce mi dac tylko 10 tabletek da sie jakos dopisac ilosc i jak to wyglada?
dantetrip pisze:Podam wam najlepszy miks z trampkiem, dla osoby bez tolerancji będzie to 300mg tramadolu + 30mg mxe i.v. Gdy tramadol się załaduje walimy mxe, wejście przepiękne, oczy od razu jak szpilki, czułem się jak po 15mg morfiny. Tylko leżałem na ziemi, zapadając się w dywan. Mxe koniecznie i.v, najlepiej działa sort od popularnego vendora który ciągle znika, z sortem b2 już tego nie było.
domino_jachas pisze:sry nie ten temat mialem cisnienie i kupilem te 10 tab i niestety zamalo min to 500 :wall: ale mam pytanie czy jak zrobie psp to zwiekszy faze?domino_jachas pisze:dostalem recepte na dorete ale koniowal niewpisal ile i w aptece chce mi dac tylko 10 tabletek da sie jakos dopisac ilosc i jak to wyglada?
tak... na psp zajebiście się gra na trampku! Ale zapewne chodziło Ci o pst, na pewno wzajemnie się wzmocnią (lecz uważaj z dawkami, depresja oddechowa to nic fajnego)
Co do mojego ulubionego mixu, polecam Tramadol + kodeina + estazolam (w kolejności najpierw trampek, po 15/20min kodeina z estazolamem - dawki zależnie od toleracji, dla mnie 500mg trama, 300mg kody, 4mg esta
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
nie jest to co prawda euforia ale dodaje pewnosci siebie ;)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.