Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 50 / 0
domino_jachas pisze:
dostalem recepte na dorete ale koniowal niewpisal ile i w aptece chce mi dac tylko 10 tabletek da sie jakos dopisac ilosc i jak to wyglada?
sry nie ten temat mialem cisnienie i kupilem te 10 tab i niestety zamalo min to 500 :wall: ale mam pytanie czy jak zrobie psp to zwiekszy faze?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 191 / 22 / 0
Podam wam najlepszy miks z trampkiem, dla osoby bez tolerancji będzie to 300mg tramadolu + 30mg MXE i.v. Gdy tramadol się załaduje walimy MXE, wejście przepiękne, oczy od razu jak szpilki, czułem się jak po 15mg morfiny. Tylko leżałem na ziemi, zapadając się w dywan. MXE koniecznie i.v, najlepiej działa sort od popularnego vendora który ciągle znika, z sortem b2 już tego nie było.
Wszystko co napisałem to tylko fikcja literacka, fragment opowiadania które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, wszelkie podobieństwa do realnego świata są przypadkowe. Sam nigdy nie zażywałem narkotyków, a moja wiedza jest czysto teoretyczna.
  • 258 / 2 / 0
dantetrip pisze:
Podam wam najlepszy miks z trampkiem, dla osoby bez tolerancji będzie to 300mg tramadolu + 30mg mxe i.v. Gdy tramadol się załaduje walimy mxe, wejście przepiękne, oczy od razu jak szpilki, czułem się jak po 15mg morfiny. Tylko leżałem na ziemi, zapadając się w dywan. Mxe koniecznie i.v, najlepiej działa sort od popularnego vendora który ciągle znika, z sortem b2 już tego nie było.
Damn it dude...!!! Już Ci raz pisałem że chciałem urzeczywistnić ten mix.... ew kode do tego dodać! Kusisz głodnego kolego...
domino_jachas pisze:
domino_jachas pisze:
dostalem recepte na dorete ale koniowal niewpisal ile i w aptece chce mi dac tylko 10 tabletek da sie jakos dopisac ilosc i jak to wyglada?
sry nie ten temat mialem cisnienie i kupilem te 10 tab i niestety zamalo min to 500 :wall: ale mam pytanie czy jak zrobie psp to zwiekszy faze?
Dobrze masz... stan na trampku nazywać jeszcze fazą... dla mnie to już styl życia :)
tak... na psp zajebiście się gra na trampku! Ale zapewne chodziło Ci o pst, na pewno wzajemnie się wzmocnią (lecz uważaj z dawkami, depresja oddechowa to nic fajnego)

Co do mojego ulubionego mixu, polecam Tramadol + kodeina + estazolam (w kolejności najpierw trampek, po 15/20min kodeina z estazolamem - dawki zależnie od toleracji, dla mnie 500mg trama, 300mg kody, 4mg esta
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 292 / 31 / 18
Tramadol z hydroksyzyną (50 mg) - przyjemny stan, psychicznie bardzo zbliżony do benzosów. Totalny brak zainteresowania światem zewnętrznym, spokój, sedacja i poczucie, że teraz jest już po prostu dobrze.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 950 / 41 / 0
Po co tyle hydroksyzyny? 25mg w zupełności wystarczy. Ile tramca łykasz? (Czy IV)? Na padakę nic nie bierzesz?
  • 292 / 31 / 18
@up 50 mg hydroksyzyny / 250 mg tramadolu albo 25/150 mg.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 950 / 41 / 0
25 mg w zupełności wystarczy nawet przy 800 mg trampka.
  • 85 / 7 / 0
miksował ktoś tramala z selegilina + pea?
  • 583 / 6 / 0
mieszalem z sama selegilina i ladnie sie uzupelnialy, na wypad do klubu i piwko jak znalazl

nie jest to co prawda euforia ale dodaje pewnosci siebie ;)
  • 36 / 3 / 0
Jak na razie jedyne z czym jadłem tramal to alko w ilości ćwiartki wódki i muszę powiedzieć że całkiem pozytywnie wypada takie kombo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.