ODPOWIEDZ
  • 143 / 3 / 0
Też polecam kozieradkę.

I na włosy też olejek rycynowy polecam. Na mnie działa. Nie jak natura chciała, ale jednak.
"Słowo trauma z greki oznacza ranę, a wie pan jak jest sen po niemiecku? Traum. Rany rodzą potwory"

http://blackoleander.blogspot.com/
  • 17 / / 0
Babuszka Agafia zadziałała świetnie w połączeniu z rycynowym. C
iekawe było też uzycie rycynowego na twarz, zarost wystrzelił :v
tak więc jak najbardziej polecam - włosy są zdrowsze, odżywione, rosną szybciej (boki miałem zgolone na 0 w połowie kwietnia, obecnie mają już ok. 2-3cm!), preparat jest tani i bardzo, bardzo wydajny. Do tego mnóstwo baby hair, przysłoniły mi zakola :D
Uwaga! Użytkownik DoktorMelon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
na wysuszoną skórę i rogowacenie okołomieszkowe - Pilarix i żel aloesowy.
  • 123 / 5 / 0
Na babyhair, oprócz polecanych przez Doktora Melona - woda brzozowa w połączeniu z odżywką do skóry głowy Jantar, działają cuda ;-)
Do paznokci z czystym sercem mogę polecić P.Shine, zamiast wszystkich odżywek (które tylko udasprwją, że działają - formaldehyd i te sprawy). Za zestaw może nie wychodzi tak tanio, ale jest okrutnie wydajny. Używam od roku dla siebie i wielu znajomych, a końca nie widać.
I kwasy niezastąpione :-p
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
A co sądzicie na temat szamponów z odżywką razem. Opłaca się to w ogóle?
  • 119 / 4 / 0
Mogę z czystym sercem polecić wszelakie wyroby z konopii.
  • 5 / / 0
Też mam cerę suchą i każdy żel do twarzy inny niż "kremowy" wysusza mi twarz. Byłam bardzo zadowolona z żelu Physiogel (kupowany w aptece), chociaż teraz na co dzień używam tych tańszych kremowych z Nivea czy Kolastyny i też są okej. Do tego krem nawilżający do cery suchej Garnier. (taki różowy)
yogicat pisze:
A co sądzicie na temat szamponów z odżywką razem. Opłaca się to w ogóle?
Szampon z odżywką to kiepski pomysł, bo mam wrażenie że obciążają włosy i tak jakby w ogóle nie działały. Włosy po szamponie z odżywką są tak samo suche i trudne do rozczesania jak po samym szamponie
  • 839 / 69 / 0
Szampony z odżywką to jakieś bajki. Włosy się po tym rozczesują tak samo źle jak po zwykłym szamponie (w moim przypadku).
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 410 / 19 / 0
Ja od siebie dla facetów to polecam Vichy Homme Hydra Mag C krem nawilżająco do twarzy dla. Stosuje nieprzerwanie od dłuższego czasu i podobno mam dobrą cerę :*) Tez moge polecić krem matujący do twarzy Skin Labu z FM. Ładnie matuje przebarwienia na skórze. Również stosuje krem do ciała Skin labu i bardzo polecam. Zwłaszcza na wysuszające sie miejsca jak np. łokcie :-p
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 3 / 0
Ja to teraz zacznę używać oliwki dla dzieci, bo nic na mnie chyba nie działa na niektóre suche partie skóry.
"Słowo trauma z greki oznacza ranę, a wie pan jak jest sen po niemiecku? Traum. Rany rodzą potwory"

http://blackoleander.blogspot.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?