Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Przypaliłem w lufie z tytoniem i resztką zieleni trochę różowego sortu, masakrycznie mnie to wyklepało, tak to ja sobie wyobrażałem crack albo meth. Totalna dopaminowa euforia i chore nakręcenie. Beka z osób które pisały, że to może się sprawdzać jako "codzienny stymulant do pracy" :D
A-PVP musi strasznie uzależniać, cieszę się że miałem tylko tyle i pozbyłem się reszty, ufff... Polecam ten bardzo dobry patent dla osób słabych psychicznie i podatnych na dorzucanie np. mefedronu, jeśli chcą spróbować tylko jednorazowo. Chyba, że ktoś ma ciągoty w kierunku stymulantów, to tak czy inaczej zamówi więcej. Opiatowców to nie wkręci, bo wolą spokój i ucieczkę. Całe szczęście, bo brauniarze są mniej groźni niż alfiarze, boję się kogoś z fanów spotkać na ulicy :/
Nick12 pisze:A tak przy okazji to już wystarczy żebym wciągnął 10-15mg żebym na 12 godzin był pozbawiony snu. Bez jakiś usypiaczy nawet nie warto ruszać.
To nie jest do ćpania, chyba ze lubisz popierdolonie i z pojebaniem.
Naprawdę nie umiecie się powstrzymać żeby nie zacpac tego ?
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Azuzu Pazuzu pisze:Czy tylko ja z 1g kupionego w lutym mam jeszcze ok 0.3g xd
Naprawdę nie umiecie się powstrzymać żeby nie zacpac tego ?
Zgadzam się z poprzednikiem, jeśli klasyfikować alfę, to zdecydowanie jako rekreacyjny drag. Niemniej, to level pro pośród innych substancji, przy którym bez "know your body, know your mind" lepiej nie pochodzić.
Zdecydowanie jedna z najlepszych i najgorszych substancji, z jakimi miałem do czynienia.
Bagno w chuj
eliot pisze:syberek co ty gadasz ze alfa pvp to nie drag rekreacyjny ?? a niby jaki ??
dawki 50-100mg co godzine dwie. nawet 150mg bylo nApewno. Piątego dnia ciągu bez snu jedzenia przyjebałem około 300-400mg tejze alfy w czasie bardzo krotkim bop chyba na przestrzeni 2-3h. stracilem rachube czasu. w miedzyczasie poszlo 4cmc. odpalila sie ostra psychoza. najgorszy kur,, koszmar jaki przezylem. 20h takiej fazy na max pokurwionym stanie jaki monza MIEC. NO BAD TRIPY NA GRZYBACH I LSD RAZEM wzięte to raj i wtedy w tym momencie marzylem by do nich choc na chwile wrocic by wytchnac 5min sobie od krzywej pokurwionej schizy na alfie...
skonczylo sie na ostrym w psychiatryku w pasach....
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.