Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 443 / 6 / 47
Dobrze, że spuściłem w kiblu 2/3 z 0,25 grama które dostałem w gratisie, zanim zabrałem się za test tej przeokropnej i przeszatańskiej substancji.
Przypaliłem w lufie z tytoniem i resztką zieleni trochę różowego sortu, masakrycznie mnie to wyklepało, tak to ja sobie wyobrażałem crack albo meth. Totalna dopaminowa euforia i chore nakręcenie. Beka z osób które pisały, że to może się sprawdzać jako "codzienny stymulant do pracy" :D
A-PVP musi strasznie uzależniać, cieszę się że miałem tylko tyle i pozbyłem się reszty, ufff... Polecam ten bardzo dobry patent dla osób słabych psychicznie i podatnych na dorzucanie np. mefedronu, jeśli chcą spróbować tylko jednorazowo. Chyba, że ktoś ma ciągoty w kierunku stymulantów, to tak czy inaczej zamówi więcej. Opiatowców to nie wkręci, bo wolą spokój i ucieczkę. Całe szczęście, bo brauniarze są mniej groźni niż alfiarze, boję się kogoś z fanów spotkać na ulicy :/
  • 1107 / 51 / 0
Nick12 pisze:
A tak przy okazji to już wystarczy żebym wciągnął 10-15mg żebym na 12 godzin był pozbawiony snu. Bez jakiś usypiaczy nawet nie warto ruszać.
Bo ten srodek ma takie dawkowanie. Przedawkowałeś umyślnie jedno z najsilniejszych NDRI tylko po to żeby się naćpać? :wall:
To nie jest do ćpania, chyba ze lubisz popierdolonie i z pojebaniem.
Chuj na kaczych łapach
  • 708 / 6 / 0
Czy tylko ja z 1g kupionego w lutym mam jeszcze ok 0.3g xd
Naprawdę nie umiecie się powstrzymać żeby nie zacpac tego ?
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1817 / 107 / 0
syberek co ty gadasz ze alfa pvp to nie drag rekreacyjny ?? a niby jaki ??
  • 448 / 14 / 0
Azuzu Pazuzu pisze:
Czy tylko ja z 1g kupionego w lutym mam jeszcze ok 0.3g xd
Naprawdę nie umiecie się powstrzymać żeby nie zacpac tego ?
Jak przy wszystkim, zdolności osobnicze są istotne. Osobiście nie mam z tym problemu, a 1 gram również może trwać miesiącami. Kwestia umiaru, który nawet przy takim czymś da się zachować. W temacie przewijały się osoby, które potrafią raz na miesiąc przerobić gieta i na kolejny miesiąc mieć spokój - więc różne są metody.

Zgadzam się z poprzednikiem, jeśli klasyfikować alfę, to zdecydowanie jako rekreacyjny drag. Niemniej, to level pro pośród innych substancji, przy którym bez "know your body, know your mind" lepiej nie pochodzić.
  • 172 / 11 / 0
Najgorsza jest końcówka, stan stricte schizofreniczny, jak szukasz kryształków mimo świadomości, że nic one nie dadzą.
Zdecydowanie jedna z najlepszych i najgorszych substancji, z jakimi miałem do czynienia.
Bagno w chuj
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 22 / 0
Ja ten stan mam od praktycznie pierwszego dnia ciagu, w szufladzie lezy prawie pelny wor, ale ja z morda i latarka w dywanie, bo z 2 okruchy na krzyz spadly, a szkoda marnowac ;).
  • 1107 / 51 / 0
eliot pisze:
syberek co ty gadasz ze alfa pvp to nie drag rekreacyjny ?? a niby jaki ??
No naprawdę przedawkowana alfa jest w chuj rekreacyjna hahah
Chuj na kaczych łapach
  • 488 / 60 / 0
alfa blue sniffem to juz Lucyfer :D
dawki 50-100mg co godzine dwie. nawet 150mg bylo nApewno. Piątego dnia ciągu bez snu jedzenia przyjebałem około 300-400mg tejze alfy w czasie bardzo krotkim bop chyba na przestrzeni 2-3h. stracilem rachube czasu. w miedzyczasie poszlo 4cmc. odpalila sie ostra psychoza. najgorszy kur,, koszmar jaki przezylem. 20h takiej fazy na max pokurwionym stanie jaki monza MIEC. NO BAD TRIPY NA GRZYBACH I LSD RAZEM wzięte to raj i wtedy w tym momencie marzylem by do nich choc na chwile wrocic by wytchnac 5min sobie od krzywej pokurwionej schizy na alfie...
skonczylo sie na ostrym w psychiatryku w pasach....
  • 172 / 11 / 0
Pisałem już gdzieś, żeby nie łączyć a-pvp z 4cmc. :)
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.