W tym roku pierwszy raz zarzuciłem lkę i postanowiłem, że będę tylko dwa razy na rok w wakacje odlatywał w psychodelę.
zawszeponadcialem pisze:Kanna all day all night
kobra1253 pisze:Jak raz w miesiącu wypalę 1g zielonego to już dla mnie dużo, czasem nawet co dwa, trzy miesiące. Po prostu nie mam większej potrzeby zażywania innej ilości. Tak tylko okazjonalnie z dziewczyną. I tak już od około 6 lat :)
W tym roku pierwszy raz zarzuciłem lkę i postanowiłem, że będę tylko dwa razy na rok w wakacje odlatywał w psychodelę.
Na dzień dzisiejszy staram się zachowywać jakieś proporcje pomiędzy trzeźwy, a pod wpływem. Nie zawsze mi to wychodzi, często latam ze skrajności w skrajność, ale to i tak jest dużo lepsze niż bierna obserwacja życia, która miała u mnie miejsce niegdyś.
LSD ;2-3 razy na rok
DMT'to samo co wyzej
MDMA;Czasami na imprezie ale to rzadko bo ogólnie nie chce przedabrzać
Ćpaniem tego nie nazywam ani za jednego sie nie uważam ;c Ogólnie uważam że wszystkie drugi są ok ale trzeba mieć rozsądek.
Wielki off-top;Uważam że cała ta wojna z narkotykami to takiie dziecinne błędne koło które sie nigdy nie skonczy.No po prostu pojebani są i tyle
Aktualnie szykuje sobie na następny raz na testy 25I-NBOMe ,tylko niech tolerancja spadnie po poprzedniej przygodzie z C :-p
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.