- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Ile wrzucić Trampka i kody? Mam do dyspozycji nieograniczoną ilość trampka w instant kapsach, 450mg kody, do tego warto dorzucać klona? Myślałem jeszcze nad piwkiem i jakimiś antyhistaminami. Plan na razie był taki: 400mg tramadolu, po godzinie 450mg kody z thiocodinu przepitego piwem, i gdy już całość będzie w pełni działała wrzucić jakąś śmieszną ilość klona (0,5mg, może 1mg). Tylko obawiam się, czy nie poskłada mnie tak, że już się nie obudzę z noddów.
Jak to rozplanować, ile czego wrzucić?
Limitbreaker pisze:Czuję spoko fazę po 150mg kodeiny, 300mg kody nadal mnie robi, 450mg kody z DXM jako wzmocnieniem i jestem ujebany. Tramca próbowałem tylko raz, w dawce bodajże 300mg, ciekawe odrealnienie, euforycznie, ale nie za opiatowo (choć nie przeszkadza mi to), nie jestem niestety w stanie określić jak mocno działało.
Ile wrzucić Trampka i kody? Mam do dyspozycji nieograniczoną ilość trampka w instant kapsach, 450mg kody, do tego warto dorzucać klona? Myślałem jeszcze nad piwkiem i jakimiś antyhistaminami. Plan na razie był taki: 400mg tramadolu, po godzinie 450mg kody z thiocodinu przepitego piwem, i gdy już całość będzie w pełni działała wrzucić jakąś śmieszną ilość klona (0,5mg, może 1mg). Tylko obawiam się, czy nie poskłada mnie tak, że już się nie obudzę z noddów.
Jak to rozplanować, ile czego wrzucić?
jakby ktos czytał w moim myslach wzielem 3 h temu 3tabsy 2mg klonA potem do szpitala bo reake przedziurawilem na wylot nie pytajcie jaj {([przy rozkruszaniu tramala szklnka
nigdy nie czulem sie tak znieczulony, bez euforii ale sedacja jest potężna, polecam
Przedwczoraj dostalem listek Tramalu i listek Tramalu Retard 100. W ciagu 2 dni poszedl caly Retard i 2 kapsuly zwykle. Mysle o tym czy zapodac dzisiaj jakas antyhistamine (Claritine, ewentualnie Allertec), razem z antyhista dac 350mg trampka i po okolo 20-25 minutach (tyle zajmuje mi zwykle przerobienie antkow) wypic 300mg kodeiny (zrobilem prawie 2 tygodnie przerwy od kody). Mysliscie ze trampek wejdzie po dwu dniowym "ciagu"? ;)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.