- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
I just want to start things over.
userd pisze: Osobiście odradzam mixy Tramal + Kodeina. Ostatnio gdy wziąłem 400 mg Poltramu i 460 mg kodeiny to o mało nie wylądowałem na OIOMIE. Masakra była nigdy więcej takiego mixu nie zrobie ;]
To jeden z lepszych kombosów.
Najpierw gdzieś z 500mg tramca a po 2h 600mg kody = nod za nodem.
Wtedy czułem się najzajebiściej. Inne godne polecenia mixy:
Hera + dobry drops (białe serca) do buzi ;)
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
obecnie jestem na mixie alprazolam + tramadol + mj .
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Edit: poszlo 1200mg pokruszonych Noaxow (tramadolu) . Za niedlugo biore sie za ekstrkcje kody, tylko nie wiem ile wziac- 600 czy 700mg. Benzo juz jednak nie dorzucam, rano poszedl jeden kloniacz.
Edit2: poszlo 640mg kody jakies 10 minut temu i juz sie zaczyna :cheesy: .
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.