Często zdarza mi sie,że kiedy przyjmuję różne substancje donosowo to mam później zatkany nos.Czy są jakieś środki które pomagają w takich sytuacjach?Nie chciałbym rezygnować z tej metody przyjmowania,ale oddychać cały czas ustami mi się nie widzi.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
A jeśli w trakcie maratonu nie mozesz juz nic wciągać ( tak wiem, brzmi to wyjątkowo durnie ale działa ) to zamocz palec w piwie czy innym gazowanym napoju, odchyl głowę do tyłu i zebrane krople wkropl do nosa. Tak z 3x powtórzyć, 'zaciągnąć' sie i poprawa oraz drożność gwarantowana :D
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Jak to nie pomaga to znak żeby przestać wciągać
26 października 2014Spierdalailama pisze: Płukać wodnym roztworem NaCl, zaciągnąć się tak, żeby się trochę "podtopić" ;] ale nie przesadzić ze stężeniem tej soli, bo wysuszysz śluzówkę
Jak to nie pomaga to znak żeby przestać wciągaćSpoiler:
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.