Często zdarza mi sie,że kiedy przyjmuję różne substancje donosowo to mam później zatkany nos.Czy są jakieś środki które pomagają w takich sytuacjach?Nie chciałbym rezygnować z tej metody przyjmowania,ale oddychać cały czas ustami mi się nie widzi.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
A jeśli w trakcie maratonu nie mozesz juz nic wciągać ( tak wiem, brzmi to wyjątkowo durnie ale działa ) to zamocz palec w piwie czy innym gazowanym napoju, odchyl głowę do tyłu i zebrane krople wkropl do nosa. Tak z 3x powtórzyć, 'zaciągnąć' sie i poprawa oraz drożność gwarantowana :D
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Jak to nie pomaga to znak żeby przestać wciągać
26 października 2014Spierdalailama pisze: Płukać wodnym roztworem NaCl, zaciągnąć się tak, żeby się trochę "podtopić" ;] ale nie przesadzić ze stężeniem tej soli, bo wysuszysz śluzówkę
Jak to nie pomaga to znak żeby przestać wciągaćSpoiler:
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.