Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mikołaj Jaska
a czy mozna powiedziec, ze kompot był kiedys trendy? tak w latach 90, ale ja nie opierałabym się na słowie przeżytek... chociaż żadko dziś sie spotyka kompociarzy siedzacych na garach tak samo zanikaja bajzle, które niegdyś można było spotkac w wiekszych miastach. brow żyje swoim zyciem, jest łatwiejszy w dostępie, a tak jak produkcja polskiego odpału to około 6 godzn roboty a i musisz miec kationit i bezet i tak to z moejego punktu wyglada.
Sam produkowałem, kurwa, może nie cały czas, ale ze dwa lata by były... Ciężka i przypałowa zabawa, o materiał nie w sezonie trudniej niż o browna, którego załatwiasz z dowozem do mieszkania. Więc to już raczej zanika. Oczywiście tak długo jak będzie dostępna wiedza, proces nie zniknie zupełnie, ale moim zdaniem (i patrząc na przekrój ćpunów w ośrodkach) sprawa jest już raczej marginalna.
Mianowicie mam hel w postaci chlorowodorku (jasna gruda, PODOBNIEŻ >60% ma). Ponieważ się nie kłuję i nie zamierzam, moje pytanie brzmi - jak najlepiej to podawać ze względu na tę postać.
Z tego co zasłyszałem jestem w dobrej sytuacji, bo nie muszę tego zakwaszać. Słyszałem też, że ludzie chwalą sobie robić z tego krople do nosa. A więc co? Po prostu mam dodać wody i rozmieszać? Podgrzewanie tego nie spowoduje rozpadu związku?
Jaka jest różnica w biodostępności per rectum vs sniff? I jak długo to się ładuje przy takich ROA?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.