Sięgam po nią kiedy skończą mi sie śmierdziuchy, nie na odwrót :-D
Nigdy nie można powiedzieć, że się rzuciło palenie, do tego nałogu można wrócić po latach. :finger:
Wystarczy chwila słabości, więc cały czas trzeba mieć się na baczności. :finger:
Dla mnie zasadniczą różnicą pomiędzy śmierdzielem a ekupciuchem jest taka, że kiepa rzucisz na ziemie i zadepczesz, a tą e..
No jeszcze ostatni buszek...
W służbie walki z nałogiem jesteśmy my sami, a nie jakieś tam wynalazki.
Chociaż wmówienie sobie że coś Tobie pomaga, też jest jakimś sposobem.
Upychają różne wodotryski do tych eszlugs, niedługo to będzie można z tego dzwonić, strzelać laserami, a może nawet jakaś wersja inkluziw for woman kolor PINK, z funkcją wibracji. :nuts:
http://www.youtube.com/watch?v=783FFPJK418
Jeśli kupujesz epapieros, to raczej z nadzieją że przerzucisz się na palenie właśnie jego, żeby pozbyć się śmierdzącego zapachu, i niby zdrowsze (a ja już sam nie wiem jak to jest).
A w rzeczywistości nawet to mało komu sie udaje.
nie ma to jak ze zlego w zle i polaczyc razem ;p
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
A znajomy jeszcze bardziej się wpierdolił w szlugi przez efajka xd
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.