ODPOWIEDZ
  • 74 / / 0
Moja efaja jest w rękawie. ASEM.
Sięgam po nią kiedy skończą mi sie śmierdziuchy, nie na odwrót :-D
Nigdy nie można powiedzieć, że się rzuciło palenie, do tego nałogu można wrócić po latach. :finger:
Wystarczy chwila słabości, więc cały czas trzeba mieć się na baczności. :finger:
Dla mnie zasadniczą różnicą pomiędzy śmierdzielem a ekupciuchem jest taka, że kiepa rzucisz na ziemie i zadepczesz, a tą e..
No jeszcze ostatni buszek...
W służbie walki z nałogiem jesteśmy my sami, a nie jakieś tam wynalazki.
Chociaż wmówienie sobie że coś Tobie pomaga, też jest jakimś sposobem.
Barba crescit, caput nescit
  • 49 / 2 / 0
to chyba najgorsze co mozna zrobic przerzucic sie na elektronicznego a po czasie popalac normalnie pety i wkoncy wychodzi ze to i to ; p
Tak więc, wszystko, co jest, wie wszystko co wie. Nie wie tylko, że wie, że wszystko wie. Nic nie jest takim żeby innym być nie mogło.
  • 74 / / 0
Odbiegając troszkę od tematu, na wszystkim kurwy chcą robić biznesy.
Upychają różne wodotryski do tych eszlugs, niedługo to będzie można z tego dzwonić, strzelać laserami, a może nawet jakaś wersja inkluziw for woman kolor PINK, z funkcją wibracji. :nuts:
  • 138 / 1 / 0
ja pale Eszluga od około roku liquidy Liqueen 18mg tylko, i stwierdzam że jestem od epalenia równie uzależniony jak byłem od szlugów. Rzucic teraz epalenie to jakbym mial normalne fajki rzucac, potrafie wstac rano i pierwsze co robie to lapie za epapierosa. Obecnie mam troche mniej wątpliwosci co do szkodliwosci epalenia w porównaniu do normalnych fajek.

http://www.youtube.com/watch?v=783FFPJK418
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 74 / / 0
Nie znam chyba nikogo, komu dzięki epapierosowi udało się rzucić palenie jako takie.

Jeśli kupujesz epapieros, to raczej z nadzieją że przerzucisz się na palenie właśnie jego, żeby pozbyć się śmierdzącego zapachu, i niby zdrowsze (a ja już sam nie wiem jak to jest).
A w rzeczywistości nawet to mało komu sie udaje.
  • 49 / 2 / 0
Dokladnie tez popieram droge ze to opcja by rzucic , jednak wsrod dziesiatkow znajomych tylko jednej osobe sie to udalo dzieki elektronicnzemy wiekszkosz powworcila do zwyklych albo pali na zmianie ;d
nie ma to jak ze zlego w zle i polaczyc razem ;p
Tak więc, wszystko, co jest, wie wszystko co wie. Nie wie tylko, że wie, że wszystko wie. Nic nie jest takim żeby innym być nie mogło.
  • 35 / / 0
dzieki e-szlugowi rzuciłem palenie na rok a teraz popalam sobie od czasu do czasu tez analogi
Uwaga! Użytkownik KAENTE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 69 / 0
Ja dzięki e-papierosowi popadłam w jeszcze gorsze uzależnienie od nikotyny. Fakt, że mogę go palić w każdym miejscu bardzo temu sprzyja. Fakt faktem, że nie smakują mi normalne papierosy i nie jestem w stanie wypalić całego - więc w 90% przypadków, gdy ktoś mnie częstuje mówię "nie, dzięki". Ale e-fajkę palę praktycznie cały czas, dosłownie, w związku z tym staram się nie kupować liquidów mocniejszych niż 6-8mg/ml.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 316 / / 0
A ja mam dwie efajki praktycznie na wyciągnięcie ręki i w ogóle tego nie używam. Na początku zachwyt i w ogóle jakie zajebiste, a finalnie i tak jak mi się zdarza palić to wolę ruskie Premiery.
A znajomy jeszcze bardziej się wpierdolił w szlugi przez efajka xd
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
E-fajek to takie cpanie czystej nikotyny. Papieros to pewna specyficzna przyjemnosc, dym, smrod i smak sa jej nieodlaczna czescia. Roznica taka jak miedzy cpunem walacym z rury zielsko albo vaporyzujacym proch by sie pokarac, a cpunem, ktory lubi sobie z wieczora zapalic lolka dla towarzystwa. Z odstawianiem fajek to ma tyle wspolnego co schodzenie z kodeiny bupra.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.