Osobiście preferuję papier ścierny, najlepiej taki o ziarnistości <80.
Czasem lubię też zmalować coś na brystolu, ale uprzedzam, że to nie jest zabawa dla amatorów.
Pierdolnal Ci ktos kiedys mlotkiem moderatorskim? W.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Mój żydowski nos sprawia, że mój ryj nadaje się do tego wprost idealnie.
Ty mnie młotkiem nie strasz, bo mi papieru nie starczy, żeby to ogarnąć.
[ external image ]
Wyobrażam sobie, że niemiecki papier toaletowy jest gruby, miękki i komfortowy.
Ale to taki dla Niemców. Ty pewnie masz taki niemalże przezroczysty, który wiecznie się przerywa i masz przez to pełno gówna pod paznokciami, które namiętnie obgryzasz.
bidasie
Raz miałem taką nietypową sytuację nad morzem, że ni stąd, ni zowąd jak grom z jasnego nieba na sranie mnie wzdrygnęło. Było wcześnie rano, ludzi tyle co nic, to hyc pod molo rach-ciach. Tylko teraz czym zadek podetrzeć? Poświęciłem boxerki, po czym rzuciłem je hen daleko ku pienistym falom, z myślą iż zabiorą je w głąb mórz dalekich.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.