Osobiście preferuję papier ścierny, najlepiej taki o ziarnistości <80.
Czasem lubię też zmalować coś na brystolu, ale uprzedzam, że to nie jest zabawa dla amatorów.
Pierdolnal Ci ktos kiedys mlotkiem moderatorskim? W.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Mój żydowski nos sprawia, że mój ryj nadaje się do tego wprost idealnie.
Ty mnie młotkiem nie strasz, bo mi papieru nie starczy, żeby to ogarnąć.
[ external image ]
Wyobrażam sobie, że niemiecki papier toaletowy jest gruby, miękki i komfortowy.
Ale to taki dla Niemców. Ty pewnie masz taki niemalże przezroczysty, który wiecznie się przerywa i masz przez to pełno gówna pod paznokciami, które namiętnie obgryzasz.
bidasie
Raz miałem taką nietypową sytuację nad morzem, że ni stąd, ni zowąd jak grom z jasnego nieba na sranie mnie wzdrygnęło. Było wcześnie rano, ludzi tyle co nic, to hyc pod molo rach-ciach. Tylko teraz czym zadek podetrzeć? Poświęciłem boxerki, po czym rzuciłem je hen daleko ku pienistym falom, z myślą iż zabiorą je w głąb mórz dalekich.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.