Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ale mixu majka (ilość niezidentyfikowana bądź zapomniana, chyba 1/4 MST200) + 1amp diazepamu iv nie zapomnę nigdy, rozjebało mnie to na łopatki
Przypisy:
[list=1][*]Product Insert - Cayman Chemical PDF
[*]US Environmental Protection Agency’s EPISuite[/list]
a793 pisze:siema jA ROBIŁEM np klony metoda lotnika i uwazam to za bardzo dobrą metode i nie robi zbytniej krzywdy instalacji
tur3k pisze:A ja nie widzę sensu w pukaniu benzosów solo. A w szczególności tych przerabianych z tabsów. Ale wadę wzroku mam i to sporą ;)
Btw chyba ze ktos z wawy chcialby sie ustawic i wzamian za kawalek plasterka pokazac co i jak:) ehh, jestem tu od 2009, mam sporo postow i nie moge wysylac privow. Dziwne to
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.