Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ale mixu majka (ilość niezidentyfikowana bądź zapomniana, chyba 1/4 MST200) + 1amp diazepamu iv nie zapomnę nigdy, rozjebało mnie to na łopatki
Przypisy:
[list=1][*]Product Insert - Cayman Chemical PDF
[*]US Environmental Protection Agency’s EPISuite[/list]
a793 pisze:siema jA ROBIŁEM np klony metoda lotnika i uwazam to za bardzo dobrą metode i nie robi zbytniej krzywdy instalacji
tur3k pisze:A ja nie widzę sensu w pukaniu benzosów solo. A w szczególności tych przerabianych z tabsów. Ale wadę wzroku mam i to sporą ;)
Btw chyba ze ktos z wawy chcialby sie ustawic i wzamian za kawalek plasterka pokazac co i jak:) ehh, jestem tu od 2009, mam sporo postow i nie moge wysylac privow. Dziwne to
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.