Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2976 / 256 / 0
A ja nie widzę sensu w pukaniu benzosów solo. A w szczególności tych przerabianych z tabsów. Ale wadę wzroku mam i to sporą ;)

Ale mixu majka (ilość niezidentyfikowana bądź zapomniana, chyba 1/4 MST200) + 1amp diazepamu iv nie zapomnę nigdy, rozjebało mnie to na łopatki :heart: Poczułem się centralnie jak ten gościu w Trainspottingu co zatapia się w czerwony dywan.. coś kurwa pięknego ! :heart: :heart: :heart: I nawet nie poczułem aby cokolwiek piekło.. ale byłem już chyba upierdolony samą majką w niewielkiej ilości :*)
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 659 / 2 / 0
Zgadzam się że pukanie benzo mija się z celem, jedyny + to że działają od razu. Szkoda instalacji lepiej oszczędzać ją na inne rzeczy :)
  • 316 / / 0
Pukał ktoś może któreś RC benzo? Myślę nad strzeleniem flubro w miksie z butyr fentem, ale nie wiem czy flz można strzelać. Ewentualnie polećcie mi jakieś inne benzo.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 62 / 0
Flubromazepam ma rozpuszczalność około 10mg/ml w etanolu[1] i 22.3 mg/litr w wodzie/25*C[2]

Przypisy:
[list=1][*]Product Insert - Cayman Chemical PDF
[*]US Environmental Protection Agency’s EPISuite[/list]
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 316 / / 0
Może zatem glikol propylenowy? Ale mililitr spirytu i 5 czy 10ml wody dałoby chyba radę.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 13 / 0
a793 pisze:
siema jA ROBIŁEM np klony metoda lotnika i uwazam to za bardzo dobrą metode i nie robi zbytniej krzywdy instalacji
Oj robi, młody i głupi byłem gdy ją opisywałem. W najbliższym czasie zamknę tamten temat i zrobię nowe HOWTO, być może nawet dzisiaj bo nie zdawałem sobie sprawy, że ktoś jeszcze tego używa i, że ten topic gdzieś jeszcze w ogóle wisi.

tur3k pisze:
A ja nie widzę sensu w pukaniu benzosów solo. A w szczególności tych przerabianych z tabsów. Ale wadę wzroku mam i to sporą ;)
Midazolam i.v. jest motzno kul (i nietypowy :-p ) a inne benzo i.v. solo to w sytuacjach typu: zbyt mocne działanie stimsów/bk, zejście po stimsach/bk, skręt po opio.
ChÓj!
  • 381 / 12 / 0
Jestem zupelnie nieodeznany w tych kwestiach, a trafily w mi lapy 2 ampulki z relanium. Prosił bym o pomoc- nalezy postapic tak jak w poradniku bhp iv- czyli opaska wklucie, zaciagnac troche krwi, zdjac opaske i powoli wstrzykiwac? dodawac do tego plyn do rozcienczania, czy prosto z ampulki? czy wypicie tego ma jakis sens?
  • 2334 / 9 / 0
Mnie piecze w kable, jak nie rozcieńczę ale wiem, że dużo ludzi nie ma takiego problemu. Jak dodałem 4ml wody to najmniejszego pieczenia nie czułem. Nie kłułeś się wcześniej w ogóle? Jeśli tak, to nie wiem czy jest sens rozdziewiczać kable rolką. Jeśli jednak jesteś zdecydowany, to poszukaj poradników jak się wkłuwać, chyba nawet na tym forum są. Zamiast opaski możesz użyć paska. Odkaź miejsce wkłucia spirytusem, kontrolkę w igle (plastikowy element) zostaw pustą, coby wiedzieć kiedy w żyłę wjedziesz, wkłuj się w żyłę pod kątem 45 stopni, jak do kontrolki wpadnie krew, to ułóż strzykawkę poziomo, odciągnij tłok, żeby sprawdzić czy nadal jesteś w kablu. Jeśli tak, to puknij.
  • 606 / 8 / 0
kiedyś biorąc sporo (12,5mg lorka było normą) wpadłem już nastukany na pomysł zeby podać estazolam w kanalizację (tak, wiem %-D ) o dziwo zrobiłem prawidłowy roztwór z 3 krotną filtracją na spirytusie. Do pozostałych 1,5 ml 70% spirytusu (broń panie hajpie salicylowego) zawierających 8mg estazolamu dodałem 5 ml wody i huknąłem dziesiątką. Efekt natychmiastowy ale... nie warty swojej ceny. Kiedy rano się obudziłem czułem resztki działania esta i poczucie winy za własny idiotyzm
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 381 / 12 / 0
Pierwszy raz, jeszcze czekam, nie spiesze sie. Mam plaster transtec, mysle nad przerobieniem z 5mg metoda opisana w dziale i moze puknie ie razem z rolka? Tyle, ze niestty od pol roku biore klony ok 1mg doba, ale powinienem poczuc cos mam nadzieje:) inne dragi tylko bardzo bardzo okazjonalnie juz

Btw chyba ze ktos z wawy chcialby sie ustawic i wzamian za kawalek plasterka pokazac co i jak:) ehh, jestem tu od 2009, mam sporo postow i nie moge wysylac privow. Dziwne to
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.