Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ale mixu majka (ilość niezidentyfikowana bądź zapomniana, chyba 1/4 MST200) + 1amp diazepamu iv nie zapomnę nigdy, rozjebało mnie to na łopatki
Przypisy:
[list=1][*]Product Insert - Cayman Chemical PDF
[*]US Environmental Protection Agency’s EPISuite[/list]
a793 pisze:siema jA ROBIŁEM np klony metoda lotnika i uwazam to za bardzo dobrą metode i nie robi zbytniej krzywdy instalacji
tur3k pisze:A ja nie widzę sensu w pukaniu benzosów solo. A w szczególności tych przerabianych z tabsów. Ale wadę wzroku mam i to sporą ;)
Btw chyba ze ktos z wawy chcialby sie ustawic i wzamian za kawalek plasterka pokazac co i jak:) ehh, jestem tu od 2009, mam sporo postow i nie moge wysylac privow. Dziwne to
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.