Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
80 dych cwikla
GrobowyKot pisze:Witajcie :)
Jak sądzicie, Biała Helena...
Niby o 80% czystości... ćwiara za 90zł
Istnieje u nas w ogóle coś takiego? Czy to jakaś bajka?
Może po prostu acetylomaja?
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,
Powraca męka codzienna istnienia.
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,
Powraca męka codzienna istnienia.
Ile to juz lat !
mordoczlowieku pisze:A wapo od ilu zacząć ?? Prawdopodobnie to bedzie jakis mocny i czysty hel przywieziony z za granicy
Mysle ze w PL taki towar nie wystepuje raczej. Ale nigdy helu nie prubowalem ale czytalem ile moze miec % towar z ulicy w PL i napewno nie ma conajmniej 60% i w gore. A nie chce zeby mnie zabralo na zawsze dlatego pytam. Jak bym chcial Polskiego sprobowac to bym sprobowal :) , koksu "Polskiego" tez nie zamierzam probowac bo szkoda mi pieniedzy na tak rozcienczone gowno, wiec jesli mam juz placic powyzej 300 zl to tylko z za granicy pozdro.
Polska jak dla mnie dobra to tylko feta ale tego juz nie wale :)
Ile to juz lat !
Ile to juz lat !
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.