Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
80 dych cwikla
GrobowyKot pisze:Witajcie :)
Jak sądzicie, Biała Helena...
Niby o 80% czystości... ćwiara za 90zł
Istnieje u nas w ogóle coś takiego? Czy to jakaś bajka?
Może po prostu acetylomaja?
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,
Powraca męka codzienna istnienia.
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,
Powraca męka codzienna istnienia.
Ile to juz lat !
mordoczlowieku pisze:A wapo od ilu zacząć ?? Prawdopodobnie to bedzie jakis mocny i czysty hel przywieziony z za granicy
Mysle ze w PL taki towar nie wystepuje raczej. Ale nigdy helu nie prubowalem ale czytalem ile moze miec % towar z ulicy w PL i napewno nie ma conajmniej 60% i w gore. A nie chce zeby mnie zabralo na zawsze dlatego pytam. Jak bym chcial Polskiego sprobowac to bym sprobowal :) , koksu "Polskiego" tez nie zamierzam probowac bo szkoda mi pieniedzy na tak rozcienczone gowno, wiec jesli mam juz placic powyzej 300 zl to tylko z za granicy pozdro.
Polska jak dla mnie dobra to tylko feta ale tego juz nie wale :)
Ile to juz lat !
Ile to juz lat !
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.