Ride pisze:Dawkowanie w tym wypadku powinno być na poziomie 150-200mg dla ludzi bez tolerki i 200-250+ dla tolerancyjnych. Będzie kopać serotoninę, chociaż prawdę mówiąc nie sądzę, żeby jakoś super. W dawkach 400+ może dawać niezły peak, ale krótkie działanie i zjazd.
Według mnie zupełnie nieciekawa substancja. Działa na mnie bardzo stymulująco lecz wpływ na samopoczucie jest bardzo znikomy. Lekka poprawa nastroju do tego rozbiegane myśli i niemożność skupienia się na czymkolwiek.
Na dodatek czułem dość ostry wjazd na serce: nieregularne tętno (zazwyczaj podwyższone do ok 110 i pojawiały się chwilowe spadki do 70). Oczywiście odwadnianie, potliwość i skoki temperatury jak to przy bk.
Anon pisze:Pewnie porównał do 4-MECa i z różnic między 3-MMC a 4-MMC.
Myślicie, że wrzut połówki na raz będzie bezpieczny? Leż i mnie męczy a nie mam co z tym zrobić ;)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.