2-(etyloamino)-1-tol-3-ylopropan-1-on; 3-metyloetkatynon; N-etylonormetafedron; C12H17NO
Mogłoby już trafić do szerszej grupy konsumentów. Ma ktoś jakieś wieści?
Nie znam się, ale powinno być chyba bardziej stymulujące niż 3-MMC.
Jo sie tam chuja co znum, bo jo to do tyj pory nic kompletnie nic nie umim z hemii ale znając profil 4-MEC i myśląc logicznie oraz bazując na różnicach w działaniach grup związków takich jak 2/3/4-FA ; 2/3/4-FMA oraz 2/3/4-FMC możno wypierdolić tełoretycznie jakim bieda-ketonem będzie 3-MEC, więc co Ty mi tu pierdolisz chłopcze buraczany ? :finger:
ALe mogje sie mylić więc niech jakiś wykształcony dobrze "znafca" przeanalizuje mojego koncepcja i poprawi mi błenda abo sam se napisze bez błenda. :-|
Chuja stestowali... bo abo mondrzy ludziowie by sami syntezowali se ,ale kto umi hemikować ? nie bydzie marnował czasu tego typu wynalazki... a druga opcja to chyba jak w kajmanie jebli promocje lepsiejszom niż w bjedrze
Edit: Widocznie ta trójka w podstawnikach ketonów podniesie sporo dawkowanie tego związku, ale poza tym to pierw sie zastanówta jakiego wy 4-MEC`a znata ? Takiego co po 125mg upierdalał jak skurwesyn czy tego którego dawki jakie walilista aby sie cos ucpac, miały poziom rzędu conajmij killkuset mg , a najczęsciej to było 0,6g lub wiecej i w nos
to albo sort albo enacjomery zjebane musiały być.mef działał na dopamine i serotonine 3-MMC pozbawione dopaminy czy tam działa tylko w mniejszym stopniu
4-MEC na serotonine 3,4fmc serotonina chyba tez gdzie np.4fmc było zjebane a 3fmc to już inna bajka i mi wychodzi na to że to
powinien być jeszcze mocniejszy "serotoninergik" czy jak sie to pisze :p ale wiadomo gówno sie na tym znam jestem na bombce i mi sie pierdoli ale mam nadzieje że mnie zrozumiecie hehe
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.