Ride pisze:Dawkowanie w tym wypadku powinno być na poziomie 150-200mg dla ludzi bez tolerki i 200-250+ dla tolerancyjnych. Będzie kopać serotoninę, chociaż prawdę mówiąc nie sądzę, żeby jakoś super. W dawkach 400+ może dawać niezły peak, ale krótkie działanie i zjazd.
Według mnie zupełnie nieciekawa substancja. Działa na mnie bardzo stymulująco lecz wpływ na samopoczucie jest bardzo znikomy. Lekka poprawa nastroju do tego rozbiegane myśli i niemożność skupienia się na czymkolwiek.
Na dodatek czułem dość ostry wjazd na serce: nieregularne tętno (zazwyczaj podwyższone do ok 110 i pojawiały się chwilowe spadki do 70). Oczywiście odwadnianie, potliwość i skoki temperatury jak to przy bk.
Anon pisze:Pewnie porównał do 4-MECa i z różnic między 3-MMC a 4-MMC.
Myślicie, że wrzut połówki na raz będzie bezpieczny? Leż i mnie męczy a nie mam co z tym zrobić ;)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.