Ride pisze:Dawkowanie w tym wypadku powinno być na poziomie 150-200mg dla ludzi bez tolerki i 200-250+ dla tolerancyjnych. Będzie kopać serotoninę, chociaż prawdę mówiąc nie sądzę, żeby jakoś super. W dawkach 400+ może dawać niezły peak, ale krótkie działanie i zjazd.
Według mnie zupełnie nieciekawa substancja. Działa na mnie bardzo stymulująco lecz wpływ na samopoczucie jest bardzo znikomy. Lekka poprawa nastroju do tego rozbiegane myśli i niemożność skupienia się na czymkolwiek.
Na dodatek czułem dość ostry wjazd na serce: nieregularne tętno (zazwyczaj podwyższone do ok 110 i pojawiały się chwilowe spadki do 70). Oczywiście odwadnianie, potliwość i skoki temperatury jak to przy bk.
Anon pisze:Pewnie porównał do 4-MECa i z różnic między 3-MMC a 4-MMC.
Myślicie, że wrzut połówki na raz będzie bezpieczny? Leż i mnie męczy a nie mam co z tym zrobić ;)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.