Parathormon pisze:Taa kryształ jak kamienie... To chyba pente już zaczynają wciskać jako mef...
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
Anon pisze:Może sprzedają mefa jako 3-MMC xDD
Nie wiem nie znam sie ja tu tylko sprzatam
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Na koniec melanżu zarzuciłem tak na oko ze 200mg i myślałem że wyskoczę z butów, było przezajebiście, tak jakby nie po 3-MMC... Półtorej godzinki minęło, powrót do chaty, spanie bez najmniejszych problemów (fakt faktem 8 piwek pękło)
dekadan pisze: Mowia wprost ze to 3mmc a o dziwo wypierdala jak mef. Mozna walic po nosie i kazda kolejna kreska dziala niemal jak pierwsza. Przypierdalasz wegorza 150-200mg i mowisz o kurwa, oczy spierdalaja we wszystkie strony a nogi az sie uginaja z przyjemnosci. 3mmc sie tak nie zachowuje wtf?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.