Parathormon pisze:Taa kryształ jak kamienie... To chyba pente już zaczynają wciskać jako mef...
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
Anon pisze:Może sprzedają mefa jako 3-MMC xDD
Nie wiem nie znam sie ja tu tylko sprzatam
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Na koniec melanżu zarzuciłem tak na oko ze 200mg i myślałem że wyskoczę z butów, było przezajebiście, tak jakby nie po 3-MMC... Półtorej godzinki minęło, powrót do chaty, spanie bez najmniejszych problemów (fakt faktem 8 piwek pękło)
dekadan pisze: Mowia wprost ze to 3mmc a o dziwo wypierdala jak mef. Mozna walic po nosie i kazda kolejna kreska dziala niemal jak pierwsza. Przypierdalasz wegorza 150-200mg i mowisz o kurwa, oczy spierdalaja we wszystkie strony a nogi az sie uginaja z przyjemnosci. 3mmc sie tak nie zachowuje wtf?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.