Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
od siebie dodam lorafen 2,5mg w klamkę- po zmyciu cukrowej otoczki bardzo szybko działa :D niestety tylko część czuć od razu bo resztę robi spływ
Benzo biorę coś od około 6 lat na moje psycho ataki.
Sześć odwyków szpitalnych za mną bo łączyłam z alkoholem.
Powiem tak odlot po połączeniu benzo z alko to coś podobnego do kopa z heleny ale trzeba uważać. Tak, herę też miałam okazję brać tylko nie dożylnie a w nos.
Z herą jest koniec ale benzo biorę dalej. Aktualnie 3mg na dobę.
Co do wciągania nosem. Działa!.
alpra wchodzi najlepiej a zwłaszcza Zomiren bo super się kruszy na błogi śnieżek.
klony strasznie pieką w nosku ale kop z 2mg jest natychmiastowy.
Wcześniej przydałoby się nawilżyć śluzówkę nosa żeby szybciej się wchłaniało.
Czemu wciągam a nie łykam?
Bo odkryłam, że po sztachnięciu się tą oto substancją jest o wiele, wiele lepiej.
O i na marginesie ostrzegam przed codziennym zażywaniu benzo bo uzależnia szybko. Bardzo szybko a odwyk to masakra. Heroiniści lepiej przechodzą odwyk od benzosów. Piszę bo widziałam i przebywałam.
No to co ludzie jak coś wciągać i cieszyć się życiem :cheesy:
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.