Według moich obserwacji mnóstwo kannabinoidów przereagowuje z aluminium (a raczej tlenkiem aluminium) podczas waporyzacji. Efektem tego jest dziwny smak dymu, wypalone dziury etc.
Spróbuj ze stalowej/miedzianej blachy, albo ze szkła.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
[ external image ]
@Down
Tak z cieńszego szkła jest. Można u szklarza ale po co, można nieraz kupić w sklepach z tytoniami, gadżetami, fajkami (no wiecie jakimi). Szklarz Ci zrobi jaką zechcesz to na +.
Życie to najlepszy narkotyk...
na dworze nie pogrzeje. Zresztą i tak trzeba mocno grzać, a do tego można się nieźle oparzyć i wypalić dziurę w odzieży.
Najlepsza cienka blaszka jakaś, bo wielokrotnego użytku. Swego czasu nawet z łuski 9mm wapowałem i było zajebiście.
A meth pipe może być spoko, bo chyba jest z cienszego szkła niż żarówka, nie?
Tylko gdzie to kupić, oprócz internetu chyba nigdzie tego nie ma...
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
Pardon za ot, jak coś.
pedobear779 pisze:A nie wypaliło Ci dziury w folii?
Według moich obserwacji mnóstwo kannabinoidów przereagowuje z aluminium (a raczej tlenkiem aluminium) podczas waporyzacji. Efektem tego jest dziwny smak dymu, wypalone dziury etc.
Spróbuj ze stalowej/miedzianej blachy, albo ze szkła.
W przypadku folii aluminiowej wypala ją tak że robi się przezroczysta.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Śmiesznie wyglądało zawsze to wypalenie, bo niby jest dziura w folii, ale widać jakby szkielet sieci krystalicznej metalu. I faktycznie - tylko fluorowe, choć się zastanawiam, czy przypadkiem ur144 też nie robił dziur.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
walic to wapowanie, tylko chciałem skosztować, zrobie mocne maczany bo jestem do nich przyzwyczajony i maskują ten obrzydliwy smak, dym podbiału mi zaczął smakować
Byłem w błędzie wcześniej.
Także na 90% ten smak, zapach i ostrość dymu spowodowane vapo z amelinium.
I nie tylko o folie chodzi, bo blacha z puszki, czy korytarza wentylacyjnego ma ten sam smak dymu.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
Przyznam, że obawiałem się działania a'la AM 2201, czyli dysocjacja i uderzenie młotem w głowę, jednak miło się zaskoczyłem. Profil działania jest ciekawy, odważę się na stwierdzenie, że żaden z obecnie legalnych i dostępnych na rynku kannabinoidów nie przypomina THJ 2201.
Jeśli chodzi o konkrety to wyżej wymieniony THJ działa jak bardzo mocna indica. Według mnie stan w sam raz na oglądanie filmu, słuchanie muzyki czy zamulanie na kanapie w deszczowy wieczór. Z pewnością miłośnicy efektu stoned polubią się z tym kanna. Peak trwa około jednej godziny, działania 'po' nie potrafię określić, ponieważ po prostu zasnąłem (polecam także osobom które cierpią na bezsenność).
U mnie ten kanna to obecnie numer 1, BB wskoczyło na drugie miejsce. Polecam z czystym sercem jako fan mocnych indyjek.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Takie szybkie pytanko. Na 60g #fake wystarczy 3 giety canna ? Tolerancja zerowa, nie chce żeby było za mocno ani za słabo :)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.