Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 483 / 69 / 0
A nie wypaliło Ci dziury w folii?
Według moich obserwacji mnóstwo kannabinoidów przereagowuje z aluminium (a raczej tlenkiem aluminium) podczas waporyzacji. Efektem tego jest dziwny smak dymu, wypalone dziury etc.
Spróbuj ze stalowej/miedzianej blachy, albo ze szkła.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 823 / 11 / 1
Jakie amelinium, jaka blacha Panie ? :-D Najlepiej żarówkę do vapo stosować albo coś takiego.
[ external image ]

@Down
Tak z cieńszego szkła jest. Można u szklarza ale po co, można nieraz kupić w sklepach z tytoniami, gadżetami, fajkami (no wiecie jakimi). Szklarz Ci zrobi jaką zechcesz to na +.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2014 przez nota600, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 483 / 69 / 0
Żarówka to chuj,
na dworze nie pogrzeje. Zresztą i tak trzeba mocno grzać, a do tego można się nieźle oparzyć i wypalić dziurę w odzieży.
Najlepsza cienka blaszka jakaś, bo wielokrotnego użytku. Swego czasu nawet z łuski 9mm wapowałem i było zajebiście.

A meth pipe może być spoko, bo chyba jest z cienszego szkła niż żarówka, nie?
Tylko gdzie to kupić, oprócz internetu chyba nigdzie tego nie ma...
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
  • 2372 / 57 / 0
Podbijasz do szklarza, pokazujesz zdjęcie i robi coś takiego za małą opłatą (o ile potrafi). Jeszcze lepiej mieć znajomego szklarza.
Pardon za ot, jak coś.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 2466 / 16 / 0
pedobear779 pisze:
A nie wypaliło Ci dziury w folii?
Według moich obserwacji mnóstwo kannabinoidów przereagowuje z aluminium (a raczej tlenkiem aluminium) podczas waporyzacji. Efektem tego jest dziwny smak dymu, wypalone dziury etc.
Spróbuj ze stalowej/miedzianej blachy, albo ze szkła.
Tylko fluorowe reagują z aluminium i jak się nie mylę to coś około 600*C

W przypadku folii aluminiowej wypala ją tak że robi się przezroczysta.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 483 / 69 / 0
Masz rację, odpada ta opcja przy tym THJ.

Śmiesznie wyglądało zawsze to wypalenie, bo niby jest dziura w folii, ale widać jakby szkielet sieci krystalicznej metalu. I faktycznie - tylko fluorowe, choć się zastanawiam, czy przypadkiem ur144 też nie robił dziur.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
  • 625 / 28 / 0
wypaliło dziurę, faktycznie ten kolor mógł być spowodowany reakcją z metalem
walic to wapowanie, tylko chciałem skosztować, zrobie mocne maczany bo jestem do nich przyzwyczajony i maskują ten obrzydliwy smak, dym podbiału mi zaczął smakować
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 483 / 69 / 0
THJ2201 jest fluorowy...
Byłem w błędzie wcześniej.
Także na 90% ten smak, zapach i ostrość dymu spowodowane vapo z amelinium.

I nie tylko o folie chodzi, bo blacha z puszki, czy korytarza wentylacyjnego ma ten sam smak dymu.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
  • 2714 / 514 / 0
Parę dni temu odebrałem przesyłkę z zawartością 1 grama tego kanna. Preferuję maczany, tak też było w tym przypadku. Opinie odn. stężenia były różne - zrobiłem 1:20 i okazało się to strzałem w dziesiątkę (palę z bonga, czasem wiadro, ze szczyptą tytoniu - przyzwyczajenie). Dwa - trzy buchy i jest bardzo dobrze, tolerancja średnia; ani duża, ani mała.

Przyznam, że obawiałem się działania a'la AM 2201, czyli dysocjacja i uderzenie młotem w głowę, jednak miło się zaskoczyłem. Profil działania jest ciekawy, odważę się na stwierdzenie, że żaden z obecnie legalnych i dostępnych na rynku kannabinoidów nie przypomina THJ 2201.

Jeśli chodzi o konkrety to wyżej wymieniony THJ działa jak bardzo mocna indica. Według mnie stan w sam raz na oglądanie filmu, słuchanie muzyki czy zamulanie na kanapie w deszczowy wieczór. Z pewnością miłośnicy efektu stoned polubią się z tym kanna. Peak trwa około jednej godziny, działania 'po' nie potrafię określić, ponieważ po prostu zasnąłem (polecam także osobom które cierpią na bezsenność).

U mnie ten kanna to obecnie numer 1, BB wskoczyło na drugie miejsce. Polecam z czystym sercem jako fan mocnych indyjek.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1 / / 0
Witam.
Takie szybkie pytanko. Na 60g #fake wystarczy 3 giety canna ? Tolerancja zerowa, nie chce żeby było za mocno ani za słabo :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.