Według moich obserwacji mnóstwo kannabinoidów przereagowuje z aluminium (a raczej tlenkiem aluminium) podczas waporyzacji. Efektem tego jest dziwny smak dymu, wypalone dziury etc.
Spróbuj ze stalowej/miedzianej blachy, albo ze szkła.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
[ external image ]
@Down
Tak z cieńszego szkła jest. Można u szklarza ale po co, można nieraz kupić w sklepach z tytoniami, gadżetami, fajkami (no wiecie jakimi). Szklarz Ci zrobi jaką zechcesz to na +.
Życie to najlepszy narkotyk...
na dworze nie pogrzeje. Zresztą i tak trzeba mocno grzać, a do tego można się nieźle oparzyć i wypalić dziurę w odzieży.
Najlepsza cienka blaszka jakaś, bo wielokrotnego użytku. Swego czasu nawet z łuski 9mm wapowałem i było zajebiście.
A meth pipe może być spoko, bo chyba jest z cienszego szkła niż żarówka, nie?
Tylko gdzie to kupić, oprócz internetu chyba nigdzie tego nie ma...
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
Pardon za ot, jak coś.
pedobear779 pisze:A nie wypaliło Ci dziury w folii?
Według moich obserwacji mnóstwo kannabinoidów przereagowuje z aluminium (a raczej tlenkiem aluminium) podczas waporyzacji. Efektem tego jest dziwny smak dymu, wypalone dziury etc.
Spróbuj ze stalowej/miedzianej blachy, albo ze szkła.
W przypadku folii aluminiowej wypala ją tak że robi się przezroczysta.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Śmiesznie wyglądało zawsze to wypalenie, bo niby jest dziura w folii, ale widać jakby szkielet sieci krystalicznej metalu. I faktycznie - tylko fluorowe, choć się zastanawiam, czy przypadkiem ur144 też nie robił dziur.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
walic to wapowanie, tylko chciałem skosztować, zrobie mocne maczany bo jestem do nich przyzwyczajony i maskują ten obrzydliwy smak, dym podbiału mi zaczął smakować
Byłem w błędzie wcześniej.
Także na 90% ten smak, zapach i ostrość dymu spowodowane vapo z amelinium.
I nie tylko o folie chodzi, bo blacha z puszki, czy korytarza wentylacyjnego ma ten sam smak dymu.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
Przyznam, że obawiałem się działania a'la AM 2201, czyli dysocjacja i uderzenie młotem w głowę, jednak miło się zaskoczyłem. Profil działania jest ciekawy, odważę się na stwierdzenie, że żaden z obecnie legalnych i dostępnych na rynku kannabinoidów nie przypomina THJ 2201.
Jeśli chodzi o konkrety to wyżej wymieniony THJ działa jak bardzo mocna indica. Według mnie stan w sam raz na oglądanie filmu, słuchanie muzyki czy zamulanie na kanapie w deszczowy wieczór. Z pewnością miłośnicy efektu stoned polubią się z tym kanna. Peak trwa około jednej godziny, działania 'po' nie potrafię określić, ponieważ po prostu zasnąłem (polecam także osobom które cierpią na bezsenność).
U mnie ten kanna to obecnie numer 1, BB wskoczyło na drugie miejsce. Polecam z czystym sercem jako fan mocnych indyjek.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Takie szybkie pytanko. Na 60g #fake wystarczy 3 giety canna ? Tolerancja zerowa, nie chce żeby było za mocno ani za słabo :)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?