Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Mnie natomiast interesuje jak to jest z uzaleznieniem, bo czytalem troche, a opinii w stylu 2 tyg. bezsennosci i bolu nog+chujowe samopoczucie+2 miesiace depresji bylo niemalo. Ja chce zejsc z opiatow a nie sie w nie wpierdolic jeszcze bardziej.
W ogole, gdzie jest temat uzaleznienie?
Jeśli chodzi o skręty to są słabsze niż po pełnych agonistach ale trudne do wytrzymania ze względu na czas trwania. Przy kodeinie to pobierz sobie B przez tydzień, skręt od kody zniknie i możesz zrobić przerwę. Możnesz np. brać przez 2 tygodnie i później z 7-10 dni przerwy, tak żeby nie mieć skręta fizycznego. Psychicznie i tak jesteś uzależniony więc chociaż unikaj opcji fizycznej. U mnie nawet przy dawkach ok.grama kody bupra była mocniejsza i łapałem stany podobne do nodów. Do tego difergan brałem - tylko doustnie ziom bo żyły popalisz.
A co sadzicie o tym, ze bupra nie zejdziesz z opiata tylko przesuniesz jego skret, a jak sie wjebiesz w bupre to skrety sie zsumuja?
Jesli tak to branie tak jak powyzej mialo by sens.
Nie cpac, a tylko zabijac skreta.
Dziwne, przy takim dragu nie ma tematu uzaleznienie, a to bardzo wazne, bo krazy rowniez opinia, ze to nie az takie grozne.
Bylem wjebany w ak, skret obejmowal bole kazdej komorki ciala, srake i depresje. bupra zabila go na 36h, podana iv.
bo z moim organizmem jest chyba coś nieteges...
przykładowo biorę:
1 dzień - 4 mg bupry
2 dzień - pół ćwiary - później reszta i NIE ROBI MNIE NIC A NIC (towar pewny)
3 dzień - 2 mg bupry IV
4 dzień - 450 mg kody CZUJĘ JAK ZAWSZE
EKSTRA - oxy zawsze na mnie działa - nawet w tym samym dniu kiedy brałem bupre.
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
bupra jest bardzo dziwna i tajemnicza substancja, widac to w badaniach m.in. np takowym http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17919544
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.