Ale wydaje mi się, że przede wszystkim oczy nas zdradzają, a może tylko tak mi się wydaje...
W każdym bądź razie po półrocznym pobycie w Dublinie rozpoznaje Polaka ze 100 metrów. Jak ? Tak naprawdę nie wiem. Wydaje mi się jednak że po oczach - nie potrafię tego jednak bliżej sprecyzować....
Ta umiejętność przychodzi chyba z czasem.
Czy zna ktos nazwy preparatow zawierajacych DHC (dihydrokodeine) dostepnych bez recepty w UK. Oczywiscie chodzi mi o takie mozliwie najtansze.
Humite znasz sie na angielskich lekach?? Bo jak tak to interesuja mnie te z kodeina i DXM. Szukalem na dosc pokaznych polkach w hipermarketach, ale nic takiego nie ma, a w aptece przeciez nie powiem ze musi byc koda, albo DXM ;) Jakbys o czyms wiedzial to daj znac ;) Z gory THX :-P
Sprubuj odnalezc ta babcie
A nie lepiej olac kode i zaopatrzyc sie w bardziej euforyczne DHC? Sam przetestuje w jakis wolny weekend. Cale opakowanie zapewne.
No pewnie ze lepiej, ale musze najpierw kupic ten caly Paramol ;) Ty juz go masz, ze chcesz testowac? Jak tak, to kupowales w aptece, czy w hipermarkecie? BTW sadze ze z tego trzeba przeprowadzic podobna ekstrakcjie jak z Antidolu (jak sie myle to niech mnie ktos uswiadomi) ;)
pamiętajcie żeby nie cytować "posta nad postem" | czoug
bo te syropy na kaszel benylin dry cough to jest przecie aviomarin?
sprawdzal ktos ten robitussin?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.