Ale wydaje mi się, że przede wszystkim oczy nas zdradzają, a może tylko tak mi się wydaje...
W każdym bądź razie po półrocznym pobycie w Dublinie rozpoznaje Polaka ze 100 metrów. Jak ? Tak naprawdę nie wiem. Wydaje mi się jednak że po oczach - nie potrafię tego jednak bliżej sprecyzować....
Ta umiejętność przychodzi chyba z czasem.
Czy zna ktos nazwy preparatow zawierajacych DHC (dihydrokodeine) dostepnych bez recepty w UK. Oczywiscie chodzi mi o takie mozliwie najtansze.
Humite znasz sie na angielskich lekach?? Bo jak tak to interesuja mnie te z kodeina i DXM. Szukalem na dosc pokaznych polkach w hipermarketach, ale nic takiego nie ma, a w aptece przeciez nie powiem ze musi byc koda, albo DXM ;) Jakbys o czyms wiedzial to daj znac ;) Z gory THX :-P
Sprubuj odnalezc ta babcie
A nie lepiej olac kode i zaopatrzyc sie w bardziej euforyczne DHC? Sam przetestuje w jakis wolny weekend. Cale opakowanie zapewne.
No pewnie ze lepiej, ale musze najpierw kupic ten caly Paramol ;) Ty juz go masz, ze chcesz testowac? Jak tak, to kupowales w aptece, czy w hipermarkecie? BTW sadze ze z tego trzeba przeprowadzic podobna ekstrakcjie jak z Antidolu (jak sie myle to niech mnie ktos uswiadomi) ;)
pamiętajcie żeby nie cytować "posta nad postem" | czoug
bo te syropy na kaszel benylin dry cough to jest przecie aviomarin?
sprawdzal ktos ten robitussin?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.