Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Jeżeli nie cierpisz na ww. przypadłości, to nie musisz się tak przejmować (na razie). Możesz kupić tabletki z nasion lnu. Kosztują grosze w aptece. Są na zgagę, ale też osłaniają (śluz z lnu) przewód pokarmowy przez podrażnieniami. Możesz też kupić paczkę siemienia lnianego (jakieś 3 zł za 250 gram), zalewać ciepłą wodą 2 łyżki tego i pić gluta... Smakuje nijak... Mdło... Ale działa :)
http://www.kulinaria.pl/artykuly.asp?id=16
zacznij od alkoholu w ilosci ok 0,5 wodki potem przepal 1/3 osemki do tego na koniec zarzuc efedrynke ok. 300mg, bombka bedzie alko-paleniowa tylko ze senny nie bedziesz, a co ten stan ma do pigul to zrozumiec nie moge, masz problem z zalatwieniem to nie cpaj albo postaraj sie lepiej jak ci zalezy, ot co!
Po jakiś 5 godzinach od wzięcia poszłam spac, bo juz było późno. Wtedy mi zaczęło bic mocno serce [zapewne od tego, bo tez czesto bez niczego tak mam], ale jakoś normlanie zasnęłam. Rano następnego dnia nie mogłam patrzec na jedzenie i później też... wymiotowałam. Przespałam sie znowu i wszystko minęlo.
Czemu tak na mnie zadziałało?=/
Jezeli zazyje Tussipect, to czy po jakims czasie test na obecnosc amfetaminy w moczu wyjdzie mi pozytywny ??
pozdro
chomik_morski pisze: Mati - efka to gowno jakich mało, mozna sprubowac raz czy dwa i dac sobie spokój. Ewentualnie na jakies okokazje typu sprawdzian ( ja tak robie) I zaaplikowac sobie 10 tych tablet, a nie takie marnotrastwo... no ale gatke miales fajna, jak nigdy własciwie ;-)
pozdro
Ale zgaga mnie meczy zajebiscie, jak przeczytalem zeby nie lykac bo juz calkiem zaladek sobie rozpierdziele <_<
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.