Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Jeżeli nie cierpisz na ww. przypadłości, to nie musisz się tak przejmować (na razie). Możesz kupić tabletki z nasion lnu. Kosztują grosze w aptece. Są na zgagę, ale też osłaniają (śluz z lnu) przewód pokarmowy przez podrażnieniami. Możesz też kupić paczkę siemienia lnianego (jakieś 3 zł za 250 gram), zalewać ciepłą wodą 2 łyżki tego i pić gluta... Smakuje nijak... Mdło... Ale działa :)
http://www.kulinaria.pl/artykuly.asp?id=16
zacznij od alkoholu w ilosci ok 0,5 wodki potem przepal 1/3 osemki do tego na koniec zarzuc efedrynke ok. 300mg, bombka bedzie alko-paleniowa tylko ze senny nie bedziesz, a co ten stan ma do pigul to zrozumiec nie moge, masz problem z zalatwieniem to nie cpaj albo postaraj sie lepiej jak ci zalezy, ot co!
Po jakiś 5 godzinach od wzięcia poszłam spac, bo juz było późno. Wtedy mi zaczęło bic mocno serce [zapewne od tego, bo tez czesto bez niczego tak mam], ale jakoś normlanie zasnęłam. Rano następnego dnia nie mogłam patrzec na jedzenie i później też... wymiotowałam. Przespałam sie znowu i wszystko minęlo.
Czemu tak na mnie zadziałało?=/
Jezeli zazyje Tussipect, to czy po jakims czasie test na obecnosc amfetaminy w moczu wyjdzie mi pozytywny ??
pozdro
chomik_morski pisze: Mati - efka to gowno jakich mało, mozna sprubowac raz czy dwa i dac sobie spokój. Ewentualnie na jakies okokazje typu sprawdzian ( ja tak robie) I zaaplikowac sobie 10 tych tablet, a nie takie marnotrastwo... no ale gatke miales fajna, jak nigdy własciwie ;-)
pozdro
Ale zgaga mnie meczy zajebiscie, jak przeczytalem zeby nie lykac bo juz calkiem zaladek sobie rozpierdziele <_<
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.