Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Jeżeli nie cierpisz na ww. przypadłości, to nie musisz się tak przejmować (na razie). Możesz kupić tabletki z nasion lnu. Kosztują grosze w aptece. Są na zgagę, ale też osłaniają (śluz z lnu) przewód pokarmowy przez podrażnieniami. Możesz też kupić paczkę siemienia lnianego (jakieś 3 zł za 250 gram), zalewać ciepłą wodą 2 łyżki tego i pić gluta... Smakuje nijak... Mdło... Ale działa :)
http://www.kulinaria.pl/artykuly.asp?id=16
zacznij od alkoholu w ilosci ok 0,5 wodki potem przepal 1/3 osemki do tego na koniec zarzuc efedrynke ok. 300mg, bombka bedzie alko-paleniowa tylko ze senny nie bedziesz, a co ten stan ma do pigul to zrozumiec nie moge, masz problem z zalatwieniem to nie cpaj albo postaraj sie lepiej jak ci zalezy, ot co!
Po jakiś 5 godzinach od wzięcia poszłam spac, bo juz było późno. Wtedy mi zaczęło bic mocno serce [zapewne od tego, bo tez czesto bez niczego tak mam], ale jakoś normlanie zasnęłam. Rano następnego dnia nie mogłam patrzec na jedzenie i później też... wymiotowałam. Przespałam sie znowu i wszystko minęlo.
Czemu tak na mnie zadziałało?=/
Jezeli zazyje Tussipect, to czy po jakims czasie test na obecnosc amfetaminy w moczu wyjdzie mi pozytywny ??
pozdro
chomik_morski pisze: Mati - efka to gowno jakich mało, mozna sprubowac raz czy dwa i dac sobie spokój. Ewentualnie na jakies okokazje typu sprawdzian ( ja tak robie) I zaaplikowac sobie 10 tych tablet, a nie takie marnotrastwo... no ale gatke miales fajna, jak nigdy własciwie ;-)
pozdro
Ale zgaga mnie meczy zajebiscie, jak przeczytalem zeby nie lykac bo juz calkiem zaladek sobie rozpierdziele <_<
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.