richbloodman pisze:Wciągnąłem 15 mg, nic poza wielka śmiechawą, wg mnie nie opłaca sie wciągac, chyba wole zjesc. Co do bodyloadu, nie było żadnego, tylko leciutko woda mnie zmuliła, ale wypiłem 1,5 l na spływ i tyle, wiem ze tyle nie powinienem pic bo sie porzygam łatwo. Ogólnie Żadnego bólu w nosie nie było. Tyle
YALA!
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Wchodzące 2ce to jest łażenie po ścianach dosłownie...jeśli miałbym startować do dużej dawki to wybrałbym chyba zjedzenie.
A i nawet kiedyś startowałem do 2ce codziennie przez 3 dni, do nosa niewielkie dawki, czasami z dorzucaniem to 3ciego dnia bodyload odstraszał i przycmiewał wszystkie dobre efekty.
2cB lepsze jest.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.