Liczę ze vapo da fajne efekty, ale wątpię żeby do ice się zmieniło bo niby z jakiej racji?
Co do waporyzacji:
Nie ma nawet cienia szansy, żeby rozpadało się do 4-MAR. Tak to nie działa. :P Obstawiam, że najpierw pojawia się 4-MARowa stymulacja, a efekty się kończą zanim do głosu dojdzie serotonina lub tak czy siak dochodzi po jakimś czasie.
Jakieś linki na temat waporyzacji tego wynalazku?
Tak, sniff jest przeokrutny moim zdaniem, usypałem sobie ostatnio kreseczkę i po wciągnięciu kilku ziarenek (no może przesada, ale naprawdę była to mikroskopijna ilość) uznałem, że nie tędy droga.
Dzieki
artur019 pisze:Jakieś linki na temat waporyzacji tego wynalazku?
ale to tylko moje osobiste zdanie.
i życzę zdrowia, tego psychicznego też. :)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.