Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
oj tam, bzdura, zależy jak kto reaguje. czasem po prostu łapiesz fazę, żeby pogadać o czymś, na co nie było czasu do tej pory. albo o czymś co umknęło. to nie musi być plecenie co ślina na język przyniesie :) ale oczywiście może. podejrzewam, że zależy to bardzo od osobowości i poziomu intelektualnego poszczególnych osobników.
Uwaga! Użytkownik niczyjazona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 2 / 0
Hmmm..pokazałeś właśnie (autorze tego posta) skrajny przejaw dyskryminacji i nietolerancji wobec kobiet. A myślisz, że facet po fu wygląda pięknie?Poza tym nigdzie nie jest powiedziane że kobieta ma stale być w 100% formie i przy tym pięknie wyglądać. Niestety, niektórzy nieogarnięci zapominają, że to zwykły człowiek. Poza tym sama teraz spotykam się z facetem, z którym, nie ukrywam, walimy i nikomu to nie przeszkadza na szczęście. Ponadto mam koleżanki które też bywają nafutrane także razem ze mną, dlatego olewam tak dyskryminujące opinie. :kotz:
*fetka*koksik*MDMA*meth*mefka*ziele*gaz rozweselający*tabletki z morfiną*..."Co Cię nie zabije to...(niekoniecznie) wzmocni..."
  • 1519 / 20 / 0
Pozdro dla zdjęcia w avku. Dzielnicowy z Braslau już Cię namierza :*)
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 12 / 1 / 0
Znacie jakiś narkotyk po którym ładnie się wygląda bo ja nie , i tak wolę laskę zećpaną fetą niż spaloną zdebilałą

EditL 21 gru 2012, 18:47

Ej wpieniacie mnie chłopaki , co jest złego w tym że laska sobie w ciąga i od kiedy to świadczy o tym że taka dziewczyna jest rozjebana ludzie raz na jakiś czas można sobie przykirać i nie widzę w tym nic złego . A co do takiego masakrycznego zejścia jest to zależne od ilości fety jaką wywąchasz , można się zatruć oczywiście i małymi ilościami mi się to zdarzyło ale tego dnia byłam odwodniona (miałam kaca), bez przesady . Ja tam bardziej amfe lubie od maryśki której nie jaram bo to nie moja faza po prostu , zresztą po zielsku bardziej laski są rozjebane bo się najarają i ruchają później bo nie ogarniają co się z nimi dzieje , po fecie raczej człowiek jest bardziej wygadany i pewny siebie może wypić więcej na imprezie itd. Zresztą jeżeli chodzi o seks po fecie to jest spoko jak i partner i partnerka są pod wpływem ;> I nie jest to tak że mężczyzna jest nie dysponowany wcale , chyba od faceta zależy po prostu ;>

Edit:21 gru 2012, 18:53

Ej to okropne jak podchodzi się do kobiet które biorą amfę , szczerze nie jestem rozjebana i nie jestem jakąś patologią po amfie nie plotę głupot mimo że jestem trochę pewniejsza siebie , jak nie wyćpasz fety 1g na raz to takiego strasznego zejścia też nie będzie . Dzięki amfie nie upijam się jak większość lasek na imprezie a dodatkowo mam spoko faze. Nie widzę nic złego w tym żeby laski sobie ćpały a zaćpać się do takiego stopnia że wykręca twarz to zły sposób spożywania narkotyku według mnie to tak samo jak chlać do upadłego czy najarać się jak borsuk . Swoją drogą jarania trawy nienawidzę nie jest to kompletnie moja faza i niedobrze mi się robi jak patrze na zjarane laski a swoją drogą lepiej po amfie do łożka i dla jednej i drugiej osoby facet może dłużej i jest naprawdę spoko wkręca się w ten seks , oczywiście nie wszyscy są dysponowani akurat mój facet jest zawsze;>

Scalono - Dzielnicowy
Narkotyki są formą zabawy ale potrafią czasem i czegoś nauczyć
  • 1519 / 20 / 0
Znacie jakiś narkotyk po którym ładnie się wygląda

Psychodeliki i opio :*) Tzn te drugie to nie zawsze, ale to pierwsze zawsze spoko. Zwłaszcza jak ma się taaakie duże oczy :*)
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 67 / 2 / 0
Nie stroniłam nigdy od stymulantów, ostatnio jakos tak wyszło, że wpadły mi w ręce większe ilości fety i nie wydaje mi się, żebym od tego zbrzydła, przestała o siebie dbać czy też zaczęła śmierdzieć. Nie gadam też jakichś bzdur niestworzonych najwyraźniej skoro w pracy nikt mi nie zwrócił na to uwagi. Zdarzyło mi się także w ciągu lekkim będąc iść do pracy w której muszę wyglądać ładnie i jest to sprawdzane i też nigdy nie było żadnych uwag więc nie ma sensu uogólniać - nie każda dziewczyna musi wyglądać źle po fecie. A ja do tego prawie nigdy nie mam zjazdów. :)
Za to po psychodelikach często wydaje mi się, że wymęczyłam organizm strasznie i brzydko wyglądam wiec nie ma reguły.
I'm just a Rock and Roll rebel, I tell you no lies, they say I worship the devil, they must be stupid or blind
YALA! :gun:
  • 1680 / 266 / 0
Może po prostu za krótko brałaś? :-)
Schudłaś coś przez te dwa miesiące? Jak ze skórą?
Największy przegryw na forum
  • 67 / 2 / 0
Skóra ma się dobrze, odpowiednio nawilżona, ładny ma koloryt i wszystko z nią w porządku. Schudnąć pewnie trochę schudłam, ale nie widzę w tym nic złego, ograniczenie apetytu mało której dziewczynie zaszkodziło, a szkieletem się nie zrobiłam, zresztą w ogóle po co Ty mnie pytasz, jak widziałeś mnie nie tak dawno. Nic nie mówiłeś, żebym wyglądała nieestetycznie :)
I'm just a Rock and Roll rebel, I tell you no lies, they say I worship the devil, they must be stupid or blind
YALA! :gun:
  • 1876 / 193 / 0
Odkopuję temat, złota łopata dla mnie, ale nie mogłem się powstrzymać xD

Dziewczyny, nie przejmujcie się zniewieściałymi cofniętymi w rozwoju facetami, których obraz kobiety kończy się na tej zawsze świetnie wyglądającej, idealnej Pani w domu, w kuchni, w łóżku. Potem takie niedorozwoje emocjonalne widzą partnerkę rano bez makijażu i jest dramat. W mojej opinii dobrze, jak kobieta jest wyzwolona i lubi się bawić. Jeżeli ktoś od jakiejkolwiek płci wymaga się perfekcjonizmu w 100%, to jest się po prostu pozbawionym wyobraźni dzieciakiem
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1 / 1 / 0
Spróbowałam po raz pierwszy bardzo późno - ani w szkole, ani na studiach nie miałam melodii do narkotyków w ogole, mimo ze w towarzystwie regularnie obecne było palenie i od czasu do czasu przeróżne piguły. Na imprezach zupełnie wystarczał mi alkohol, w trawie nigdy nie zasmakowałam - ci, którzy jarali, zasypiali na kanapie, a ja wolałam iść do knajpy, na tańce, w miasto. Byłam dziewczyna „z dobrego domu”, mimo ze potrafiłam siedzieć do rana w barze ze znajomymi, tanczyc na stole i odwalać szczeniackie głupoty w stylu powrotu do domu ze znakiem drogowym, nigdy nie urwał mi się film, ani nie biegłam rano po tabletkę dzień po. fety i kokainy probowalam już dorosła i po studiach, w zaufanym towarzystwie ze sprawdzonego źródła - i świadomie stwierdzam, ze to jedyne narkotyki dla mnie - nie lubię się odklejać, tracić kontaktu ze światem, znikać, zapadać się w kanapę. amfetamina dodawała sił, pewności siebie, gadka kleiła się jak złoto, nigdy nie złapała mnie ani agresja ani żadna niepoczytalność. Z moich znajomych to dziewczyny są większymi miłośniczkami stymulantów i myśle, ze dla dziewczyn to bezpieczniejsza opcja niż „odklejenie się” na imprezie. Wszystko jest dla ludzi w zdrowych granicach i nie obchodzą mnie kolesie, którzy dają sobie prawo do oceny, które narkotyki są dla kobiet - a jeśli twierdzą, ze dziewczyna, która lubi wciągnąć kreskę na imprezie, jest dla nich skreślona - chyba nie zdają sobie sprawy, ile dziewcząt znika w toalecie, aby przypudrować nosek :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.