wybaczcie za spamie ja kupiłem ten noopept czy to orginał?? wszystko po rusku nawet na listku z tabletkami jest...
scalono, ms lovett
Grentoo pisze:Na pewno nie wali po serocie. Ale wiem o jaki rodzaj uspokojenia chodzi. Na ncbi trzeba wejśc i przeszukać badania. Naprawdę noopept ma ciekawe własciwości. Szczurom podawano ogromną dawke noopeptu a potem jakąś mocna neurotoksyne. Nic i mi się nie stało w porównaniu do szczurów bez noopeptu. Fantastyczny lek. Bo suplementy działają dużo delikatniej. Niedługo na spółe ze znajomymi zamawiamy 10g. Jeden vendor, który jest w dziale sprzedawcy (każdy znajdzie) jest naprawdę przemiły i wysyła gratisy gdy go poprosimy.
Szczurom podawano ogromną dawke noopeptu a potem jakąś mocna neurotoksyne. Nic i mi się nie stało w porównaniu do szczurów bez noopeptu.
- zwiększenie łaknienia: TAK
- zmniejszenie libido: TAK, tak jak kolega wyżej napisał, są ważniejsze rzeczy niż stukanie panienek
- efekt długotrwały: wątpliwy, zauważyłem tak jak u niektórych, że łatwiej mnie wku*wić. Nadtrzeźwości nie zaobserwowałem, ponieważ w weekendy jest alko i czasem mj. Muszę odstawić wszystkie używki wpizdu i zacząć brać noopept w 100% na trzeźwo.
Jaką lecytyne-choline kupić ? Bo wszedzie czytam, że nasila dzialanie wiec bym bral mniej. Po za tym drga mi powieka po tym :D
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20184279
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17092975
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12962045
Te badania dowodzą dobrego wpływu... Nie wiem, przeszukajcie te strone, kopalnia wiedzy chemiczno/medycznej. Pewnie wielu z was zna ją.
Szczerze powiem, spodziewałem się trochę innego profilu działania tejże substancji...
Przywaliłem sobie taki piękny miks: 20mg noopeptu (śmierdzący mocny stuff) + 300mg Sulbutiaminy i porobiło mnie konkretnie, 4h niezłego spida, serducho waliło mi nieźle, ciśnienie też podniesione, na 2 godzinki zrobiło się zauważalnie ciemniej, lekki niepokój, ból brzucha potem sraka
Z pozytywów jedyne co to przez tel świetnie się gadało a potem jak już się trochę uspokoiło to czytało mi się świetnie i szybko ale gówno z tego zapamiętałem ;) Tak więc potencjał jest i to duży wg mnie tylko zdecydowanie przedobrzyłem.
Zmniejszę dawki na następne dni bo muszę ratować się benzo i troszkę lepiej ale o śnie to sobie pomarzę dziś tylko ;]
No, a co do "bycia mądrzejszym" po tym, to jedynie mądrzejszy jestem o tą wyżej wymienioną wiedzę póki co ahehahhe
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.