wybaczcie za spamie ja kupiłem ten noopept czy to orginał?? wszystko po rusku nawet na listku z tabletkami jest...
scalono, ms lovett
Grentoo pisze:Na pewno nie wali po serocie. Ale wiem o jaki rodzaj uspokojenia chodzi. Na ncbi trzeba wejśc i przeszukać badania. Naprawdę noopept ma ciekawe własciwości. Szczurom podawano ogromną dawke noopeptu a potem jakąś mocna neurotoksyne. Nic i mi się nie stało w porównaniu do szczurów bez noopeptu. Fantastyczny lek. Bo suplementy działają dużo delikatniej. Niedługo na spółe ze znajomymi zamawiamy 10g. Jeden vendor, który jest w dziale sprzedawcy (każdy znajdzie) jest naprawdę przemiły i wysyła gratisy gdy go poprosimy.
Szczurom podawano ogromną dawke noopeptu a potem jakąś mocna neurotoksyne. Nic i mi się nie stało w porównaniu do szczurów bez noopeptu.
- zwiększenie łaknienia: TAK
- zmniejszenie libido: TAK, tak jak kolega wyżej napisał, są ważniejsze rzeczy niż stukanie panienek
- efekt długotrwały: wątpliwy, zauważyłem tak jak u niektórych, że łatwiej mnie wku*wić. Nadtrzeźwości nie zaobserwowałem, ponieważ w weekendy jest alko i czasem mj. Muszę odstawić wszystkie używki wpizdu i zacząć brać noopept w 100% na trzeźwo.
Jaką lecytyne-choline kupić ? Bo wszedzie czytam, że nasila dzialanie wiec bym bral mniej. Po za tym drga mi powieka po tym :D
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20184279
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17092975
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12962045
Te badania dowodzą dobrego wpływu... Nie wiem, przeszukajcie te strone, kopalnia wiedzy chemiczno/medycznej. Pewnie wielu z was zna ją.
Szczerze powiem, spodziewałem się trochę innego profilu działania tejże substancji...
Przywaliłem sobie taki piękny miks: 20mg noopeptu (śmierdzący mocny stuff) + 300mg Sulbutiaminy i porobiło mnie konkretnie, 4h niezłego spida, serducho waliło mi nieźle, ciśnienie też podniesione, na 2 godzinki zrobiło się zauważalnie ciemniej, lekki niepokój, ból brzucha potem sraka
Z pozytywów jedyne co to przez tel świetnie się gadało a potem jak już się trochę uspokoiło to czytało mi się świetnie i szybko ale gówno z tego zapamiętałem ;) Tak więc potencjał jest i to duży wg mnie tylko zdecydowanie przedobrzyłem.
Zmniejszę dawki na następne dni bo muszę ratować się benzo i troszkę lepiej ale o śnie to sobie pomarzę dziś tylko ;]
No, a co do "bycia mądrzejszym" po tym, to jedynie mądrzejszy jestem o tą wyżej wymienioną wiedzę póki co ahehahhe
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.