Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 368 / 10 / 0
NIGDY nie zapomnę jak byłem traktowany gdy byłem młody i słaby. Nie zapomnę bicia, wyzwisk, wstydu, odrzucenia, bezsilności. Zbyt wiele gówna. Teraz jestem duży silny i bez żadnego współczucia czy empatii. Nikomu nie wyjdzie to na dobre lol
  • 677 / 1 / 0
Wyjebki w kosmos po ponad 20mg 2cp, kiedy w samych kalisrakach, z zarzyganą koszulą przez całą noc rozmawiałem z bogami starając się wywinąć od śmierci z przedawkowania D:
delikatny jestem na zwale.
  • 83 / 2 / 0
somersby pisze:
Trudno to nawet nazwać przeżyciem, ale... nigdy nie zapomnę wrażenia, kiedy będąc na DOCu ugryzłam jabłko. To jedno z najbardziej wyrazistych wspomnień jakie mam :). To była kosmiczna przygoda.

Ja tak mialem z ananasem po kwasie, synestezja w gebie.
  • 255 / 7 / 0
te dni w ktorych energia tryska uszami ,wszysto masz ogarniete na 200 % nic cie nie martwi niczego sie nie oawiasz i wiesz ,ze bedzie dobrze .
  • 1290 / 7 / 0
Nie zapomnę ostatniego sylwka, MDMA, alkoholu, THC, grzybów, koksu i buprenorfiny. No kurwa, mix idealny.
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2013 przez SzatanskiSkoczek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 37 / 1 / 0
nie nie zapomne tego jak stoje u ziomka na balkonie w letnia noc, pale fajke i popijam piwo. jest bardzo spokojnie, slucham dzwiekow odleglej autostrady. gdzieniegdzie widze lekkie swiatla. euforia rozpierdala mnie i caly ten moment.
  • 124 / 7 / 0
Jak wyżej – stoję u przyjaciela na balkonie, palę lolka i piję zimne piwo. Jest ciepły letni wieczór. W tle leci muzyka, a w mojej głowie pojawiają się dawno wyparte wspomnienia z dzieciństwa. Wspaniałe, wartościowe doświadczenie.
  • 2372 / 57 / 0
Pewnej wieczornej akcji gdy po przepaleniu nieznanej ilości mj załączył się pac-man całej ekipie, z odsieczą ruszył naebany jak bąk i do tego skurwiony ziomek, wibjamy do Niego na DOM - zaczyna wyjmować z zamrażalnika kurczaka, Jego matka na Niego jazda, a ten dzwoni na pizdy, że "matka mi kurczaka nie chce dać" %-D
Nie zapomniane, ten widok Jego matki wbijającej do nas i "weźcie Go, nie wiem co braliście, ale na Policje dzwoni, że kurczaka chce"

hahaha :heart:
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 3854 / 316 / 0
Nie zapomnę ucisku w klacie, podczas moich początków znajomości z fetą. Byłem na zjeździe, i dociągałem co jakiś czas, a to setkę, to dwie itd. Przez cały dzień wyszło gdzieś z tego ok. grama, a że większość czasu spędziłem na dworze (bodajże listopad), to aż tak tego nie odczuwałem. Przyszedłem do domu, wziąłem prysznic, i położyłem się na łóżku. Po jakiejś chwili poczułem taki ucisk, jakby ktoś mi zarzucił na klatę szeroki pas, i zaciskał z całej siły. Zacząłem się monstrualnie pocić, i byłem pewny, że skończy się to zawałem, albo jakimś innym kurestwem. Oczywiście, jak to bywa w takich chwilach, powtarzałem sobie w myślach: 'jak przeżyję, to już nigdy tego nie tknę %-D Otworzyłem okno, i dopływ zimnego, świeżego powietrza jakoś mnie ocucił. A jak było dalej, to wiadomo. Wystarczy spojrzeć w mój profil, i od razu widać, w jakim dziale byłem najaktywniejszy.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Na pewno nigdy nie zapomnę początkowego okresu fascynacji dragami. Bez znaczenia jakimi. Byleby nie być trzeźwym. Nie zapomnę 4 wiader starego, poczciwego TaiFuna, oj nie zapomnę :) I nie zapomnę wyrazu twarzy mojej mamy, gdy spojrzała mi w oczy jakoś o 4.00 nad ranem po dwudniowym tripie na MDPV %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.