- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
1.Dawki hometa
2.Dawki am
3. Osobniczych cech
4. set & settings (czy nie zdarzy się coś strasznego)
Bez tego nie można nic konkretnego powiedzieć. Na pewno warto sobie załatwić leki ratujące tyłek czyli - jeżeli boisz się o serce to kaptopril i może na wszelki wypadek jakaś benzodiazepina jak chcesz się czuć bezpiecznie.
czy spożyć na dwóch ~17-18mg i do tego po 500mikro 25i na głowe czy samemu spożyć całe 35mg?
Dodam, że to będzie moje pierwsze spotkanie z homeciskiem.
Pomysł na te dodatkowe 25i wychodzi z tego, że chciałem na początku strzelić 25mg ale wg. relacji kumpla czuć przy takiej ilości lekki niedosyt i chciałem ten niedosyt podkręcić fenką, jest sens?
czy coś mi grozi?
[12 mar 2013, 13:55]
Wymyśliłem sobie mix 3-meo-pcp i dorzucenie 4aco na peaku, czy ktoś próbował już podobnego mixu? Przeorałem całe forum i nie znalazłem żadnego wątku o mixach z pochodnymi PCP.
Powód: Scalono.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.