Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 299 / 3 / 0
i jak to aplikowałeś? w jakiej kolejności i czasie?
  • 260 / 3 / 0
Czy grzyby beda sie w mixach sprawdzach na podobnym poziomie jak 4-AcO-DMT / homet? Warto dorzucac ktores z nbomek, male dawki 2cx, MXE? Z czym ogolnie mixujecie grzyby jesli juz to robicie (poza alpra, alko, THC no i dxmem..)
  • 2714 / 514 / 0
Będzie wszystko ok, jeśli koło 20 wrzuce 500mg brefedronu a koło pólnocy lub pierwszej 25mg 4-HO-meta?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2362 / 31 / 0
raczej tak
BS
  • 260 / 3 / 0
Wczoraj/dzisiaj mix 2C-P (12mg donosowo) + Grzyby (25 sztuk) bardzo udany. Zajebiscie uzupelniaja sie grzyby z 2C-P, chociaz nastepnym razem 50 sztuk lysic poleci i 2cp raczej doustnie, nie znosze bl...
  • 153 / 2 / 0
mahomet+am2201 jak z sercem/ciśnieniem? Oplaca się? Wymyśliłem sobie dopalenie tego kurestwa na zejściu tripa w celu podtrzymania wizuali.
  • 1444 / 76 / 0
Wizuale powinny wrócić, ale już nie na tak długo, co trwała właściwa faza. To, na ile styrasz serce zależy od:
1.Dawki hometa
2.Dawki am
3. Osobniczych cech
4. set & settings (czy nie zdarzy się coś strasznego)
Bez tego nie można nic konkretnego powiedzieć. Na pewno warto sobie załatwić leki ratujące tyłek czyli - jeżeli boisz się o serce to kaptopril i może na wszelki wypadek jakaś benzodiazepina jak chcesz się czuć bezpiecznie.
  • 24 / / 0
Ogólnie dysponuję 35mg Proroka, i teraz pytanko, co lepiej :

czy spożyć na dwóch ~17-18mg i do tego po 500mikro 25i na głowe czy samemu spożyć całe 35mg?
Dodam, że to będzie moje pierwsze spotkanie z homeciskiem.

Pomysł na te dodatkowe 25i wychodzi z tego, że chciałem na początku strzelić 25mg ale wg. relacji kumpla czuć przy takiej ilości lekki niedosyt i chciałem ten niedosyt podkręcić fenką, jest sens?
użyłem żelu pod prysznic w wannie
czy coś mi grozi?
  • 2775 / 39 / 0
sam lepiej zjedz
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 2 / 0
Mam do wyboru jwh182/307 do kupienia jako tryptaminowy wzmacniacz. Które polecacie?

[12 mar 2013, 13:55]
Wymyśliłem sobie mix 3-meo-pcp i dorzucenie 4aco na peaku, czy ktoś próbował już podobnego mixu? Przeorałem całe forum i nie znalazłem żadnego wątku o mixach z pochodnymi PCP.
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.