Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wasza ulubiona fenetylamina...
Meskalina
97
19%
2-CP
121
24%
DOC
41
8%
DOI
20
4%
DOM
12
2%
2C-B
51
10%
2C-C
15
3%
2C-E
131
26%
2C-I
17
3%
2C-T-2
4
1%

Liczba głosów: 509

ODPOWIEDZ
  • 2362 / 29 / 0
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 883 / 10 / 0
Zmieniłem zdanie. 25I-NBOMe i nie ma chuja we wsi. :)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1587 / 11 / 0
Większość fenetylamin, które próbowałam było cudowne. W czołówce umieszczę:

meskalina - piękne wizje, dźwięki, ogólnie była to dla mnie przełomowa substancja, która mi dała pierwszy, mocny trip i pozwoliła mi zrozumieć pewne sprawy związane z medytacją.
2C-P - na które zagłosowałam. Barokowe wizuale, wspaniała muzyka, zapachy - ogólnie każdy zmysł dostaje cudowną dawkę bodźców. No i to "sigmowe" myślenie w stylu: wszystkie chwile w życiu chciały mi pokazać akurat tę myśl (którą odkryłam podczas tripa), widzę wszędzie boski przekaz - najpiekniejsze, co może być.

No i trochę niżej umieszczę:

DOB- zwariowana substancja pełna bogatych wizuali. Trochę miałam przez nią problemów ze snem, ale było warto dla tych pięknych widoków i cewóv - zwariowanych tygrysiątek, zwierzaczków i różnych abstrakcyjnych form. No i te mocne wizuale momentami przypominające filmik FLashback- Shpongle - Divine moment of truth.
2C-B - piękna, empatyczna i bardzo emocjonalna fenetylamina.
rchiro the best
  • 196 / 1 / 0
1) 2C-P
2) 2C-B
3) 2C-E
  • 204 / 1 / 0
Na pewno meskalina:)
  • 827 / 3 / 0
1. meskalina :heart:
(...)
2. 2C-C / 2C-B
3. 2C-E / 2C-I
Miej dystans
  • 1290 / 7 / 0
  • 663 / 13 / 0
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 343 / 6 / 0
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata