Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Możliwe, że jest jeszcze żółta, nie wiem, ja nigdy takiej nie widziałem. Ktoś obcykany z tematem metaamfetaminy może się wypowie.
Gorzka w smaku.
"Uliczna metamfetamina może być bezbarwna, żółta, pomarańczowa lub brązowa. Często jest też lepka, o konsystencji miodu (ze względu na swoją higroskopijność i trudność w krystalizacji) i przypomina brudny, mokry śnieg, skąd pochodzi jej uliczna nazwa."
To obydwoje mieliśmy rację ;)
Grudek, brylek, proszku, .... feta am dobrze kopac I rozpuszczac sie w wodzie a w kolorze niech se jest zielona jak chcecie choc ja wole mniej poprostu bez udoskonalen i komercyjnych chwytow
I wam polecam akcje uswiadamiania kolegow I dilerow bo jak mowie ktos pierdolnie haslo ze najlepsza feta to jest biala puchata feta !,,,,,! a juz w glowie dilera migaja pomysly jak doprowadzic swoj smentny mysi porch do takiej zgrabnej postaci ... I co dosypuja kombinuja ,,,, przekombinuja ,,,, I PO co wam to ? Pamietam ze jak bylem nastolatkiem to sie kupowalo fete na 100 setki w aluminium I taka setka starczala na dwuch na cala nocke
Dzisiaj zazwyczaj przy zmianie Dilla trzeba sie napracowac ale to daje efekty w postaci takiej ze dzwonie pytam jakie ma i jesli jest kupa to mi od razu mowi bo wie ze jak mnie oklamie to wroce z materialem PO kase I bedzie nieprzyjemnie ... Choc maja Nowa suka ostatnio dla mnie ma specjalny "" towar ;) a ja zgadzam sie ze kupuje za 10-20 .... I to moze byc tylko np 1g za 20 ale podziele sie tym z kumplem I mamy na caly weekend (2dni 0.5g/osobe) a czasem dostane 2.5g za the 20 i wychodzi na to samo bo juz chwileczke PO 1 dawce dobieram ile mi trzeba bo slabe ( duzo cukru)
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
feta jak to feta - powinna być w bryłach - bardziej lub mniej rozjebanych. Oczywiscie zdarza się też w formie prochu ale jak ja taką dostanę to zawsze mam wbite że temat był żeniony .
metamfetamina może być przezroczysta i biaława też może być.....
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.