Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 29 / 0
Z tego co się orientuję, to meta wygląda, jak napisałem wyżej-półprzezroczysta.

Możliwe, że jest jeszcze żółta, nie wiem, ja nigdy takiej nie widziałem. Ktoś obcykany z tematem metaamfetaminy może się wypowie.

Gorzka w smaku.
  • 76 / 2 / 0
z wiki:

"Uliczna metamfetamina może być bezbarwna, żółta, pomarańczowa lub brązowa. Często jest też lepka, o konsystencji miodu (ze względu na swoją higroskopijność i trudność w krystalizacji) i przypomina brudny, mokry śnieg, skąd pochodzi jej uliczna nazwa."

To obydwoje mieliśmy rację ;)
  • 1241 / 9 / 0
Mialem ostatnio taka fete w kostce kostkach brylkach w sumie ktore jak podeschly to kurwa bez dluta ani rusz zeby rozpuscic to wmozdziez potem wrzatek I na koniec filtr, plyn byl zoltawy pytalem sie dila czy korwa na glowe upadli I kleju dodali dali czy co .... Dzisiaj dostalem sniezna jak z apteki wprawdzie musialem dobras do 400mg ale pozatym bardzo smaczne bialko ...... WYMAGAJCIE JAKOSCI bo dilerzy maja niesamowite pomysly zeby wam dostarczyc bialko w ulubionej formie ..
Grudek, brylek, proszku, .... feta am dobrze kopac I rozpuszczac sie w wodzie a w kolorze niech se jest zielona jak chcecie choc ja wole mniej poprostu bez udoskonalen i komercyjnych chwytow

I wam polecam akcje uswiadamiania kolegow I dilerow bo jak mowie ktos pierdolnie haslo ze najlepsza feta to jest biala puchata feta !,,,,,! a juz w glowie dilera migaja pomysly jak doprowadzic swoj smentny mysi porch do takiej zgrabnej postaci ... I co dosypuja kombinuja ,,,, przekombinuja ,,,, I PO co wam to ? Pamietam ze jak bylem nastolatkiem to sie kupowalo fete na 100 setki w aluminium I taka setka starczala na dwuch na cala nocke

Dzisiaj zazwyczaj przy zmianie Dilla trzeba sie napracowac ale to daje efekty w postaci takiej ze dzwonie pytam jakie ma i jesli jest kupa to mi od razu mowi bo wie ze jak mnie oklamie to wroce z materialem PO kase I bedzie nieprzyjemnie ... Choc maja Nowa suka ostatnio dla mnie ma specjalny "" towar ;) a ja zgadzam sie ze kupuje za 10-20 .... I to moze byc tylko np 1g za 20 ale podziele sie tym z kumplem I mamy na caly weekend (2dni 0.5g/osobe) a czasem dostane 2.5g za the 20 i wychodzi na to samo bo juz chwileczke PO 1 dawce dobieram ile mi trzeba bo slabe ( duzo cukru)
  • 1482 / 382 / 13
Jakbyśmy do tynku ze ściany dodali mety i amfy to co by wszynslo na geście ??
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3455 / 563 / 2
Na teście logiczne amfa by wyszła.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 659 / 0
Metaamfetamina występuje w postaci kryształków bezbarwnych ( w takiej formie też mamy większość beta-ketonów , datego zdarza się że "przedsiębiorczy inaczej" dilerzy mieszają to z kryształem albo wręcz czasami zamiast piko można ketona dostać )
feta jak to feta - powinna być w bryłach - bardziej lub mniej rozjebanych. Oczywiscie zdarza się też w formie prochu ale jak ja taką dostanę to zawsze mam wbite że temat był żeniony .
  • 3455 / 563 / 2
meta jest przezroczysta keton może być mleczny.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
Tej znawcy.
metamfetamina może być przezroczysta i biaława też może być.....
  • 61 / 3 / 0
Przecież finalny wygląd produktu może być jaki sobie wyczarujecie, poszukajcie na bbgate czy innych stronach o tej tematyce
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.