Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Możliwe, że jest jeszcze żółta, nie wiem, ja nigdy takiej nie widziałem. Ktoś obcykany z tematem metaamfetaminy może się wypowie.
Gorzka w smaku.
"Uliczna metamfetamina może być bezbarwna, żółta, pomarańczowa lub brązowa. Często jest też lepka, o konsystencji miodu (ze względu na swoją higroskopijność i trudność w krystalizacji) i przypomina brudny, mokry śnieg, skąd pochodzi jej uliczna nazwa."
To obydwoje mieliśmy rację ;)
Grudek, brylek, proszku, .... feta am dobrze kopac I rozpuszczac sie w wodzie a w kolorze niech se jest zielona jak chcecie choc ja wole mniej poprostu bez udoskonalen i komercyjnych chwytow
I wam polecam akcje uswiadamiania kolegow I dilerow bo jak mowie ktos pierdolnie haslo ze najlepsza feta to jest biala puchata feta !,,,,,! a juz w glowie dilera migaja pomysly jak doprowadzic swoj smentny mysi porch do takiej zgrabnej postaci ... I co dosypuja kombinuja ,,,, przekombinuja ,,,, I PO co wam to ? Pamietam ze jak bylem nastolatkiem to sie kupowalo fete na 100 setki w aluminium I taka setka starczala na dwuch na cala nocke
Dzisiaj zazwyczaj przy zmianie Dilla trzeba sie napracowac ale to daje efekty w postaci takiej ze dzwonie pytam jakie ma i jesli jest kupa to mi od razu mowi bo wie ze jak mnie oklamie to wroce z materialem PO kase I bedzie nieprzyjemnie ... Choc maja Nowa suka ostatnio dla mnie ma specjalny "" towar ;) a ja zgadzam sie ze kupuje za 10-20 .... I to moze byc tylko np 1g za 20 ale podziele sie tym z kumplem I mamy na caly weekend (2dni 0.5g/osobe) a czasem dostane 2.5g za the 20 i wychodzi na to samo bo juz chwileczke PO 1 dawce dobieram ile mi trzeba bo slabe ( duzo cukru)
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
feta jak to feta - powinna być w bryłach - bardziej lub mniej rozjebanych. Oczywiscie zdarza się też w formie prochu ale jak ja taką dostanę to zawsze mam wbite że temat był żeniony .
metamfetamina może być przezroczysta i biaława też może być.....
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.